RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Gyönyörű? Botrányos? Viccnek is rossz? GRAMMY 2010

2010.02.08. 19:29 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A vörös szőnyeg csuda egy hely! Mondhatni, hogy a különböző díjátadók és nagyesemények legfontosabb tere, hiszen itt készül a sztárokról a legtöbb felvétel. Ezért is nagy-nagy felelősség a ruhaválasztás, jól meg kell gondolni. Döntsd el Te, ki fogott mellé és ki volt igazi díva a Grammy gálára való belépéskor!

Akik sellőnek öltöztek

Keri Hilson és Pink úgy gondolták, van annyira jó alakjuk, hogy egy sellő, vagy ha úgy tetszik félig kibontott szaloncukor-ruhát, öltsenek magukra. Szerintünk előbbinek van is, és bár meg kell jegyeznünk, nem lehetett egyszerű egész este arra figyelni, nehogy kibuggyanjanak a mellei, Keri csodásan fest ebben az estélyiben. Pink esetében a ruha színválasztása már önmagában is érdekes, de meg kell hagyni, hogy jól áll neki a fazon, és szemmel látható, hogy az énekesnő lefogyott. Mi azonban most jobban kedveljük a eperjoghurtos szalont.

 

 

A Jonas rajongók kedvéért – kommentár nélkül

Múltkori nagy felháborodást keltett cikkünk után vétek lett volna kihagyni ezt a képet, és nem megmutatni Nektek, hogyan öltöztek fel a Jonas tesók a nagy eseményre.

Akik átértelmezték az estélyi fogalmát

Imogen Heap és Ciara egységesen feketében domborítottak, mégsem maradtak észrevétlen. Mindkét énekesnő megunta a bő szoknyaaljakat, uszályokat és pánt nélküli rucikat, ezért önálló ötlettől (=stlyistjuké) vezérelve a futurisztikus japán és a nagymama csipketerítője divatvonalak mellett döntöttek. Mi mindkét esetben értékeljük az újítást, és külön díjazzuk Imogen kiegészítőit, az esernyőt és a kistáskát.

Akik csúnyán melléfogtak

Igen, eljött a pillanat, hogy bár Lady Gaga ismét szörnyen nézett ki, magára öltötte a fél univerzumot, mi nem kívánjuk a szettjét elemezni, unalmassá vált. Britney Spears body kombinéval párosítása viszont igencsak érdekes. A barna hajú énekesnő ugyan szemmel láthatólag jó formában van, a ruhaválasztásnál azért figyelhetett volna kicsit jobban is a stylistjára. Őket sem kell mindig hagyni szabadon garázdálkodni!

Imádjuk Beyonce nőies idomait, de ebben a púderrózsaszín ruhában úgy fest, mint egy töltött hurka. A választás most nem sikerült a legjobban Miley Cyrus esetében sem. A márványmintás ruhának sem a fazona, sem a színe nem áll túl jól a színésznőből lett énekesnőnek, és ezt arckifejezése is tükrözi.

Akik csodásan festettek

Rihanna a Grammy díjátadóján az extravagancia visszafogottabb módját választotta, és sokkal inkább az elegáns megjelenése vonzotta a tekinteteket, mint a feltűnősége. A fehér estélyi tényleg nagyon jól áll a popdívának, és igazán különleges is, hála a vállmegoldásnak és a tollberakásnak. Colby Caillat énekesnő az arany színnel is kitűnt a többiek közül, arról nem is beszélve, hogy tökéletesen áll rajta a választott ruha, mutat is, meg nem is, szexis, és végtelenül elegáns.

Akik a párjukkal érkeztek

Heidi Klum és Seal mesésesen fest együtt, és külön-külön is, mint mindig. Katy Perry, aki most is sokkal mutatósabb, mint párja, Russel Brand, kicsit Szandira emlékeztet a frizurájával és az Abbára a ruhájával, de mi értékeljük. A dj David Guetta kimeríti a viccnek is rossz kategóriát, azért egy Grammy díjátadóra ennél illene elegánsabban és igényesebben felöltözni.

Forrás: divat.hu

Írjátok meg nekünk, ti mit gondoltok, ki volt a legjobban öltözött, illetve a legrosszabbul öltözött sztár a Grammy-n!!

Nyugodtan kommentoljatok, és ha esetleg valamikor hallgatjátok a műsort, azt is leírhatjátok mit ghondoltok róla!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr311740171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása