RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Csak a húsz éveseké a Világ!?

2010.02.08. 19:37 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Szépek, fiatalok, sikeresek. Kilenc elbűvölő és talán tehetséges ifjú leányzó a Vanity Fair márciusi számában. Hollywood legújabb generációja, akiknek kezében ott a lehetőség, hogy a jövő nagy csillagai legyenek. Ők a 2010-es osztály. Nézzük hát a "végzősöket"!

Carey Mulligan, Kristen Stewart, Abbie Cornish, Mia Wasikowska, Amanda Seyfried, Rebecca Hall, Emma Stone, Evan Rachel Wood, and Anna Kendrick szerepelnek a magazinban és a címlap is velük készült. Az Annie Leibovitz készítette képek egy részén a lányok a fűben heverésznek igazi iskolás-lány ruhákban: zárt blúzok, rakott szoknyák, kis csipke zoknik alkotják az "egyenruhájukat".

 
 

Számos kulissza-fotó is bekerül a lapba, megleshetjük a lányokat sminkelés, fodrászkodás vagy csak kötetlen csevegés közben. Ezek a képek azért is tetszenek különösen, mert itt még előkerül emberi mivoltjuk is, sokkal kedvesebben és ami a lényeg, őszintébben mosolyognak.

 
 

Bár beállított képről van szó, mégis az egyik kedvencem, ami egy szobában készült és mind a kilencen rajta vannak. Igazi kis királylányok mindannyian, a gyönyörű pasztell színű alkalmi ruháikban, Hamupipőkéhez illő topánjaikban. Ami a legjobb benne, hogy bár külsőre a stílus hasonló, látszik, hogy mennyire különböző személyiségűek. Vannak itt mosolygósak és kicsit komolyabbak, pimaszul grimaszolók és flegmán pillogók. Nektek ki a kedvencetek?

Forrás: divat.hu

Magánvélemény: Szerintem a magazin megtalálta a legjobb arcokat, és színésznőket a témához!! Megérdemelnek egy vállveregetést!;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr141740211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása