RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ízelítő!

2010.02.06. 10:38 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Hát egy újabb szombat és ismét megosztjuk veletek a főbb témákat. Ha úgy érzitek szívesen "beszélnétek" ezekről, hallgassatok minket: www.tiszaradioszeged.hu

 

1. téma:

Gyönyörű? Botrányos? Viccnek is rossz? GRAMMY 2010

A vörös szőnyeg csuda egy hely! Mondhatni, hogy a különböző díjátadók és nagyesemények legfontosabb tere, hiszen itt készül a sztárokról a legtöbb felvétel. Ezért is nagy-nagy felelősség a ruhaválasztás, jól meg kell gondolni. Döntsd el Te, ki fogott mellé és ki volt igazi díva a Grammy gálára való belépéskor!

2. téma:

LED-es műszempilla a nagyobb tekintetért

A LED-es műszempilla megalkotója arra a kérdésre kereste a választ a Világon, vajon miért szeretnének a nők erősebb és nagyobb szemeket. Ez a kérdéskör pedig az ázsiai nők esetében volt igazán érdekes. A nők több alternatív módszerhez folyamodnak, hogy változtathassanak ezen, ilyen a smink, valamint a műszempilla használata.

3. téma:

Miből lesz a cserebogár?

Mostanában a sztárok gyermekei állnak a média érdeklődésének középpontjában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hírességek is voltak gyerekek. Bár a mai fiatalító-technikáknak köszönhetően a celebek második fiatalságukat élik, de néha fel-felbukkan róluk egy gyermekkori fotó azokból az időkből, amikor még senki nem gondolta, hogy milyen kifizetődő lenne tőlük egy autogram, vagy egy hajtincs. Döntsétek el Ti, hogy melyik rút kiskacsa vált a legszebb hattyúvá!

4. téma:
 
Barbie újabb divattervezőket ihletett meg
 

A tavaly fél évszázados baba Christian Louboutin után a Council of Fashion Designers America tervezőit is megihlette. Olyan híres divattervezők álmodtak meg neki ruhákat és kiegészítőket, mint Betsey Johnson, Rachel Roy, és Kate Spade, hogy csak a legismertebbeket említsük.

5. téma:

Csak a húsz éveseké a Világ!?


Szépek, fiatalok, sikeresek. Kilenc elbűvölő és talán tehetséges ifjú leányzó a Vanity Fair márciusi számában. Hollywood legújabb generációja, akiknek kezében ott a lehetőség, hogy a jövő nagy csillagai legyenek. Ők a 2010-es osztály. Nézzük hát a "végzősöket"!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr811733558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása