RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Összejött a Megasztár játékosa és a vadóc énekesnő!

2010.01.31. 21:55 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Pink és Adam Lambert összejöttek. Románcuk természetesen csak egy dal erejéig tart. Az énekesnő írta ugyanis a glamrocker új, sikervárományos számát.

 Melankóliával átszőtt dallam, depresszív szöveg, és szürkés hatású videoklip – akár Pink egyik új daláról is beszélhetnénk, amikor elindul Adam Lambert, Whataya Want From Me című kisfilmje. És nem is tévednénk sokat, ugyanis a dal valóban a vadóc énekesnő szerezte, csak éppen Adam számára.

 A kritikusok úgy vélik, hogy a Whataya Want From Me akkora sikert hozhat az egykori American Idol (a Megasztár amerikai verziója) játékosnak, hogy végre világsztári magaslatokba emelkedhet. Ám Adam Pink-dala még csak a kezdet. A srác tarsolyában van még egy Lady GaGa által komponált sláger, amely napjainkban nagyon aduásznak számít.

Forrás: hotdog.hu

Ennek e linknek a segítségével megnézhetitek a videóklippet!

www.youtube.com/watch?v=ag9vnnfWSHI&feature=related

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr471718149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása