RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ízelítő!!

2010.01.29. 19:07 | Ricsajok | 1 komment

Szemezgetés a holnapi (2010.01.30.) élő műsorból!

A holnap 16 óraakkor kezdődő RiCsajokban ezekről a témákról fogunk beszélgetni, ha úgy érzitek titeket is érdekel hallgassatok minket - www.tiszaradioszeged.hu - és szóljatok hozzá a műsorhoz.

A műsor után; a cikkek teljes egészükben felkerülnek ide, hogy a saját szemetekkel láthassátok a képeket, amik az egyes cikkekhez kapcsolódnak! ;-)

 

1. témánk:

Szoknyadivat 2010 – milyen szoknyát hordj, és hogyan?

Télen kevesebben nyúlnak a szoknya után a szekrényükben, de reméljük, hamarosan elérkezik a tavasz, és ismét többen öltik magukra a legnőiesebb ruhadarabot. Mivel most tartanak a leárazások, és nem árt előre gondolkodni, időben felkészülni a következő trendekre. Ebben segítünk most Nektek!

2. témánk:

 

Farmerdivat 2010: Szaggass, koptass!

A 80-as évek visszatértek, idén minden divatos lesz, amit egykor a hordtál!

 

3. témánk:

Összejött a Megasztár játékosa és a vadóc énekesnő!

 

Pink és Adam Lambert összejöttek. Románcuk természetesen csak egy dal erejéig tart. Az énekesnő írta ugyanis a glamrocker új, sikervárományos számát.

 

4. témánk:

Cicaharc! Üti, vágja egymást a két énekesnő!

 

Háború dúl az Amerikai slágerlistákon. Két hete jött a hír: Lady GaGa rádiósjátszási rekordot döntött. Ma pedig az a friss info, hogy a új felfedezett, KeSha még GaGa számát is túlszárnyalta. Nem lesz ennek jó vége...

5. témánk:

Újabb halál Lady Gaga miatt!

 

A The Daily Mail híre szerint  szörnyű tragédia történt Manchesterben. Egy 10 éves kislány a szobájában táncolt Lady Gaga dalaira, és egy óvatlan pillanatban felakasztotta magát.

6. témánk:

Hollywood legösszetartóbb párjai

 

Barátságról beszélünk, nem párkapcsolatokról!

 

7. témánk:

 

Szexi rossz fiúk egykor és most

 

 

Színészek, akik még most is hódítanak, vagy akiket mások váltottak fel!

 

8. témánk:

 

Jolie csalja Pittet? Mennyibe kerül a kaland?

 

60 milliárd forint - ennyire becsülik azt a vagyont, amely a pletykák szerint hamarosan kétfelé vándorol.

 

9. témánk:

 

Telt, mégis őrjítően izgató

 

Olyan rivalda fényben élő nők, akik nem éppen kifogásolhatatlan külsejükkel is megállják a helyüket, a csinos és mindig topp hírességek mellett...

 

10. témánk:

 

Robert Pattinson egyszerre négy nővel kavar

 

Végre kész infókat lehet kapni arról, Robert Pattinson kit és kivel fog játszani legújabb filmjében, a Bel Amiban. Az már biztos, Rob nem fog unatkozni, mindjárt négy nem kis pályás nőt kell helyre tennie az ágyban. Vajon bírni fogja?

 

 

11. témánk:

 

Johnny Depp mindenkit megvert

 

Alighogy kiderült: kik az idei éve legszexisebb hírességei, máris új listával örvendeztetett meg bennünket egy neves amerikai magazin. Ezúttal az derült ki: kik a sztárvilág legstílusosabb férfijai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr21713240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisza_Eszti 2010.01.29. 21:34:22

Sziasztok Csajok!
A miniszoknyás témához annyit,hogy én 2 hete miniben mentem suliba,mikor nem volt olyan nagyon hideg.Magassarkúval megbolondítva... Képzelhetitek mi volt... :D Kaptam a bókokat,mindenhol. Nyáron Ti is láthattatok,mikor így mentem be a rádióba,és sokfelé császkáltam miniben,topokkal,polókkal kombinálva.
A Deppes hírhez hozzászólva,állítólag olyan hírek is napvilágot láttak,hogy Depp meghalt,mert nem nagyon mutatkozik a nyilvánosság előtt.Ezt a szóvivője cáfolta.
süti beállítások módosítása