RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Angelina Jolie-t fiatalabbra cserélték

2010.01.24. 18:59 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A St. John divatház a termékeit idén már nem Angelina Jolie arcával népszerűsíti, ugyanis a cég képviselője szerint személye beárnyékolta a divatcikkeket. Szerintük a kampányokban már nem a cég és annak termékei, hanem Jolie volt a főszereplő. A színésznőt egy fiatal modell, Karen Elson váltja.

Angelina Jolie 2005. óta volt a márka arca, előtte a szupermodell, Giselle Bundchen népszerűsítette a St. John termékeit. A két hírességhez hasonlóan korábban Kelly Grayt, a cég alapítóinak lányát is menesztették, állítólag feltűnő szőkesége miatt.

 
 

Glenn McMahon, a luxustermékeket forgalmazó vállalkozás vezérigazgatója a következőképpen indokolta Angelina leváltását: "El akartunk távolodni a színésznőktől és a szőkéktől, hogy megtisztítsuk a palettát. Meg kell mutatnunk a St. John modern arcát, és azt is, hogy fejlődünk."

 
 
 

A magyarázat azért is meglepő, mert bár Brangelináék szinte mindig szerepelnek a magazinok címlapján, a média inkább jótékony cselekedeteiktől, mintsem botrányaiktól hangos.

 
 

A márka új arca, Karen Elson a felvázolt kritériumoknak tökéletesen megfelel, hiszen se nem szőke, se nem színésznő, viszont modell, énekesnő, és valószínűleg a honoráriuma is kevesebb, mint Angelináé.

 

 

Karent korábban láthattuk már Dior, Versace, Louis Vuitton és Chanel hirdetésekben is. Kérdés azonban, hogy az arcával népszerűsített termékek lesznek-e olyan sikeresek, mint az Angelináéval reklámozottak? Mert a színésznő neve mindig garancia a sikerre.

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr381698697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása