RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Régi idők Lady Gagája

2010.08.14. 17:27 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Hol volt hol nem volt, még Lady Gagán, M.I.A-án és Wendy O. Willliams-en is túl , élt egyszer az egyéni stílus egy másik csillogó jeladója. Nina Hagen a régi idők német Gagája egy olyan országban nőtt föl, ahol úgy érezte, mindenki egyforma tartalmú ruhásszekrénnyel rendelkezik. Az akkor 9 éves opera csodagyerek eldöntötte, hogy híres énekes és egyben botrányos stílus királynő lesz. Idén pedig a Szigeten megmutatja nekünk magyaroknak is, milyen is egy igazi Nina-féle eszement koncert show!

Nina Hagen 1955-ben született Kelet-Berlinben egy forgatókönyvíró és egy színész-énekesnő akkoriban még szende kislányaként. Négyévesen tanult énekelni és balettozni, de hamar kiderült, hogy nem tud megfelelni az iskolák nehéz követelményeinek, így - mint az életben még többször - kizárták az intézményekből.

 
 

Az énekesnő mindig teljes energiával adja át magát a zenének, miközben provokatív számaival és öltözködésével szereti megbotránkoztatni a közönséget. Olyan produkciókat nyújt, melyekre egyetlen mai díva sem képes, ami szerény véleményem szerint nem is olyan nagy baj, nekem ugyanis Nina stílusa nem csak a zene de a divat világában is helyenként sérti a szépérzékemet.

 
 

Előadásai és ruhái terén is rendkívül teátrális. Hófehérke pedig valószínűleg sokkot kapna, ha meglátná az énekesnőt, jellegzetes sminkje és frizurája láttán nekem ugyanis mindig az jut eszembe, hogy olyan, mintha a klasszikus mesék boszorkányai elszabadultak volna, hogy zenei karrierbe kezdjenek.

 
 

A kezdeti sötét gótikus korszakából egy színes stílus mix alakult ki, melyben a legmerészebb, kihívóbb ruháktól a jelmezekhez hasonló komikus szerkókig minden megtalálható. Az átalakulás a hajára is igaz volt, fekete boszis frizuráját színesre cserélte. Míg fiatalabb korában a polgárpukkasztó öltözködés Ninánál merésznek, vagy vagánynak számított, a mára 55 évesen leopárdmintás tangában és melltartóban ugráló énekesnő összeállításai legtöbbször inkább ízléstelenek.

 
 

Nina a formabontó dívák elődje, és minden negatívum ellenére olyan különleges öltözködésű hírességek ruhatárát is inspirálta, mint Lady Gaga vagy M.I.A. Aki pedig kíváncsi az énekesnő fellépésére, az a Szigeten a szombati nap folyamán tekintheti meg az extrémnek ígérkező showműsort!

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr462221666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása