RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Befűzve

2010.07.31. 16:54 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Régen speciális kínzóeszköz volt, amit a kötelező használat miatt a nők annyira meggyűlöltek, hogy jó száz évre el is felejtették – most mégis visszatért és nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha. Hogy igen és hogy ne viseljük a fűzőnket?

A fűző talán az egyik legnőiesebb, legszexibb ruhadarab, ami manapság a hálószobából átvándorolt a mindennapi ruháink közé. Éppen ezért vigyázunk kell, hogy ha viseljük, ne tűnjünk úgy, mintha a hálóingünk fölé elfelejtettünk volna felsőt venni. Persze ez azon is múlik, milyen stílusú fűzőt viselünk, mégis, nagyon könnyű beleesni ebbe a csapdába.

 

 

A fűzők a hétköznapi ruhatár részeként farmerrel mutatnak a legjobban. Ez egy kicsit lezserebbé, mindennapibbá teszi az egyébként elegáns és kicsit merész ruhadarabot. A farmer színe gyakorlatilag teljesen mindegy, igazíthatjuk a fűző színéhez is, de egy átlagos kék is teljesen megfelel arra, hogy szexik, mégis visszafogottak legyünk.

 
 

A nyári nagy melegben nehéz megfogadni ezt a tanácsot, mégis leírom: ne viseljétek a fűzőt miniszoknyával vagy rövidnadrággal. Kicsit közönséges hatást kelt, nem utcára, inkább a hálószobába való viselet. Ha nem akartok úgy járni, mint Victoria Beckham vagy Paris Hilton, gondoljatok arra, hogy a fűző önmagában egy merészebb ruhadarab, nem szabad csipkés minivel vagy latexnadrággal megbolondítani.

 
 

Kiegészítők terén a fűző nem enged túl sokat variálni. Nyaklánccal ne rontsuk el a ruhadarab szépségét, inkább a fülbevalóval és a karkötőkkel vigyünk egy kis egyediséget az összeállításba. Mivel a míder önmagában is elegáns, ezért nem kell túlöltöztetni, elég egy visszafogott karlánc vagy egy csillogó köves fülbevaló.

 
 

A dizájnerek is előszeretettel terveznek fűzőket. A legnagyobb divatházak szinte mindegyikében megtalálható egy-egy fűzős darab, ha magában nem, ruhával vagy overállal kombinálva.

 

 

Dolce és Gabbana bézs, letisztult vonalú fűzőt álmodott meg, derekán egy csinos pánttal, ami kiemeli a derekat. Ezt a fazont mindenkinek jó szívvel ajánlhatjuk, hiszen az öv kicsit összenyomja a derekat, így homokóra-formát kölcsönöz viselőjének. A Bottega Veneta-fűző stílusban hasonlít, mégis óvatosabbnak kell lennünk vele, hiszen csak a laposabb hason és a vékonyabb derékon áll jól. Kicsit megnyújtja a hasat hosszanti csíkjainak köszönhetően. A Dior fűző inkább hálószobába, mint utcára való, de a jól megválasztott kiegészítőkkel és nadrággal akár egy alkalmi felsőnek is hordhatjuk. Gyönyörű, csipkés, merevített és mell alatt húzott: mindenkinek garantáltan jól áll.

 

 

A Chanel divatház a fürdőruhadivatba is becsempészte a fűzőt. Ez a darab elegáns, visszafogott, ráadásul derékban vékonyít, így olyan darázsderekat varázsolhatunk vele, amit még Beyoncé is megirigyelhetne.

 

 
 

Galliano rátett még egy lapáttal: az újító szellemű divatdiktátor már férfiaknak is tervezett fűzőket. Egyelőre – és reméljük még jó ideig – nem törtek be a hétköznapi viselet területére, de, ahogy ezt a férfi leggingseknél is megtanultuk: ami késik, nem múlik…

Addig is maradjunk a jól bevált női daraboknál. Ha szexisek, elegánsak és nőiesek akarunk lenni, a fűző nagyszerű választás bármilyen alkalomra. Csupán a kiegészítőkkel kell variálnunk ahhoz, hogy minden alkalomra felkaphassuk kedvenc míderünket és elvarázsolhassunk mindenkit „végzet asszonya” kisugárzásunkkal.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr862189549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása