RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A Geil magazin kampánya az „igazi” férfiakért

2010.07.31. 16:44 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Aki szemmel tartja a férfidivatot is, annak talán már feltűnt, hogy egyre több kézitáskával szaladgáló modell található a kifutón. Az igazi férfi, nem borotválja a lábát...

„Mentsük meg a férfiakat!” jelszóval indított kampányt a német férfi életmód és stílus magazin, a Geil.

 

 

Ez a férfiaknak szóló lap nem tartalmaz sem meztelen nőket, sem autókat – amiknek igen nagy a rajongótáboruk, sokkal inkább utazási, életmód és stílus tippekkel van tele a magazin.

 

 

A fotósorozatot Tony és Idris készítették, melyeken Marcus Andersson, Doug Porter, Chris Mosier és David Axell szerepel mint az igazi férfiak, akik izmosak, szőrösek és szexik.

 

 

A magazin főszerkesztője, Leith Clark szerint egyre több 15 éves, vékony testalkatú fiúcska szaladgál a kifutón női táskával és feszülős nadrággal – erre szeretné felhívni a figyelmet a főszerkesztő, és hogy ez igen „veszélyes” lehet az igazi férfiakra nézve.

 

 

A másik szerkesztő, Daniele Mancinetti is az igazi férfiak mellett kampányol, s talán ő retteg a legjobban, hogy ezek a férfiak majd eltűnnek a kifutókról végleg.

 

 

A képek a szeptemberi újságban fognak majd megjelenni, amivel ellentétben áll a nyári címlap fotója: nem is a köntös, sokkal inkább a talpig borotvált láb a szembetűnő egy „Mentsük meg a férfiakat!” kampány kellős közepén…

 

 

Te mennyi esélyt adsz az „igazi” férfiaknak a fiúcskákkal szemben

a kifutón?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr92189538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása