RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Kövéren is sztár a sztár?

2010.05.29. 17:16 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Mi lesz a sztárból plusz 20 kiló felesleggel?

Mennyi vád éri a sztárokat, hogy agyonretusált, photoshoppal karcsúsított képekkel szerepelnek a lapok hasábjain! Persze ezeknek a vádaknak a többsége nem alaptalan, de mi történik akkor, ha visszájára fordítjuk a dolgokat?

 

Az egyik külföldi honlapon megjelent egy ötven tagból álló képsorozat, mely a photoshop áldásos tudását nem a hájhurkák eltüntetésére, hanem odavarázsolására használta, ezzel 10-20 kg felesleget pakolva a sztárocskákra.

 

Biztosat nem mondhatunk. Csak sejtéseink vannak róla, hogy ha a hollywoodi szuperdiéták hatástalannak bizonyulnak és a művésznők rákapnak a sültkrumpli velőspacallal, cukros süti dupla tejszínhabbal menüre, valahogy így néznek majd ki.

 

A képeket akár külön csoportokba is oszthatnánk. Van a „kövéren is szép”, a „neki mindegy” és a „hű, de randa lett” kategória. Részünkről mindegyikbe szépen osztogattunk sorszámot. Tippeljétek meg ti, hogy ki melyikbe került!

 

Forrás: divat.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr432040646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása