RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Okos, érzékeny és illatos ruhák A JÖVŐBŐL!

2010.04.24. 16:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már a divatcégek is finanszírozzák az intelligens textilt (SFIT) kutató tudósok munkáját. Terveik közt szerepel külső ingerekre reagáló anyag bevezetése a ruhapiacon. Hogy mit jelent ez?

Mit szólnál hozzá, ha farmered víz hatására színt változtatna?

Ha hő hatására előbukkannának addig láthatatlan minták?

Ha fény hatására elkezdene illatozni?

Vannak olyan szövetek, amik érintőképernyőként működhetnek, mobiltelefonná varázsolva a pulóvered, vagy a kabátod. Megint mások megszűntetik a kellemetlen testszagot. Van olyan alsónadrág, amelynek az anyaga egyben szenzor is. Méri és kijelzi a vérnyomást, pulzust és a testhőmérsékletet. Mondjuk a tenyereden.

Te milyen ruhának örülnél?

 

Forrás: idokapszula.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr611948234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása