RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Cipők harca: Killah vs. Miss Sixty

2010.04.24. 17:28 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Mindkét márka ugyanazt a közönséget célozza meg, a divatkövető fiatal korosztályt. Lássuk, mit kínál az egyik, és mit kínál a másik.

Mindkét márka olasz, imádja a farmereket, és kifejezetten a fiatalok számára tervez. Egymás konkurenciái, ezért gondoltuk megnézzük, mégis hogyan látják az idei cipődivatot. A Killah kollekciójában rengeteg a platform talp és a szín. A magas sarkú cipőket térd- vagy bokaharisnyával, esetleg leggingsszel ajánlják, ez a megoldás mindig is közel állt az olaszokhoz.




Ahogy említettem, az emelt talp a Killah 2010-es tavasz-nyári cipőinek meghatározó tulajdonsága, érdekességüket a színes és farmerszerű anyagok jelentik, melyekből a felsőrészüket megalkották. A csatos darabokat nem a legfiatalabb korosztály számára tervezték, sőt, inkább a fiatal nőknek szánják kiegészítőül.




A Miss Sixty kicsit dögösebbre vette a figurát, és nem a kislányos bájt hanem a vadítást helyezte előtérbe. Platformjai sokkal nőiesebbek, kevésbé játékosak, mint a Killah esetében láttuk. Már-már dominának érezhetjük magunkat ezekben a darabokban.




Nem kifejezetten a tiniknek valók ezek a Miss Sixty darabok, bár tény, hogy a mai divatra nem jellemző, hogy az iskolába járó lányoknak egyenruhát és lapos talpút tervezzen.




Alapjában véve két különböző divatvonalat képvisel most a Killah és Miss Sixty, persze vannak közös pontok. Én mindkettő kollekcióból tudnék választani, és Te?

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr331948329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása