RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Botrány a New Moon DVD körül

2010.04.17. 17:47 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A hétvégén végre megjelent a New Moon DVD-n, ám azok a lelkes rajongók, akik sebtében megvették a filmet nagyot csalódhattak: bár extraként kimaradt jeleneteket ígértek, a DVD-re végül egy se került fel!

 

New Moon

Ugyan nem valószínű, hogy a rajongók csak a kimaradt jelenetekért vették meg a DVD-t, azért mégis piszokság, hogy a filmforgalmazók nem tartották be az ígéretüket. A New Moon rendezője, Chris Weitz korábban többek között egy olyan extra jelenetről áradozott, amelyben Victoria a tőle megszokott gonoszsággal Forks felé igyekszik, és közben megöli egy kocsi utasát is. Most viszont már szégyelli magát…

Én konkrétan egy nagy hazug vagyok. Úgy adtam elő a dolgot, hogy lesznek kimaradt jelenetek, de most rájöttem, hogy nincsenek. Hibáztam.

A hírek szerint amúgy a DVD következő változatán már ott lesznek a most kihagyott videók. Addig se aggódjatok, Twilight-fanok, mert itt van nektek a Victoriás jelenet, de mutatunk nektek egy másik kimaradt jelenetet, amelyben ráadásul Edward és Bella - azaz Robert Pattinson és Kristen Stewart - látható!

 

a videókat megtaláljátok a youtubon:

Edward- driving home, és

TWILIGHT NEW MOON DELETED UNSEEN FOOTAGE SCENE

címen

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr11929719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása