RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Rajongói majdnem szétszedték a színészt

2010.03.27. 18:02 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Szerencsére, csak a belőle készült viaszből készült szoborra vetették rá a rajongók magukat amikor leleplezték azt. A Robert Pattinson-ról készült életnagyságú viasz figurát már mindenki megtekintheti New York-ban, és Londonban is. Sikítozó és rohangászó rajongókból nem volt hiány, még úgy is, hogy Robert nem tette tiszteletét az avatón.

foto: profimedia
 

A viaszbábú leleplezésére New Yorkban a Time Square-n és a londoni Madame Tussauds panoptikumban került sor, ahol rajongók százai várták, hogy láthassák a színészt, és viasz alakját. Sajnos Robert nem vett részt egyik átadón, illetve avatón sem. A fiatal színész imádói azonban nem voltak csalódottak, beérték a mű Roberttel is. Boldogan vetették rá magukat, hogy megtapogassák, és megérintsék. A biztonsági őrök szerint, majdnem szétszedték.

Arról nincs hír, hogy a többi szereplőről mikor lesz hasonló „leleplezés”, de köztudott, hogy Robert Pattinson-nak van a legnagyobb rajongótábora a filmben szereplők közül, így nem volt kérdés, hogy kiről készítik el a viasz szobrot a panoptikumok számára.

Te melyik fiatal színészt öntenéd viaszba? Vagy meg sem érdemlik, hiszen még alig tettek le valamit az asztalra?

Forrás: hotdog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr81873306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása