RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Kerek idomok a címlapon

2010.03.27. 16:56 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A New York magazin tavaszi számának címlapját most a dús keblek és telt idomok hódították meg, hiszen főoldalra a gömbölyded, dögös, vörös Christina Hendricks került.

A színésznő tehetsége mellett mélyen dekoltált ruháiról is sokszor ad tanúbizonyságot, hiszen sorra olyan ruhakölteményekkel lepi meg rajongótáborát, melyek kiemelik domborulatait. Legutóbb például a Golden Globe gálán csodálhattuk meg ilyen formában, de több hasonló díjátadón is kitett magáért és kitette kebleit.

 

Talán nem véletlen, hogy a New York magazin őt választotta legújabb számának a címoldalára. Egyre gyakrabban, egyre többet találkozhatunk olyan fotókkal, cikkekkel, melyek a kóros soványság következményeire hívják fel a figyelmet, illetve arra, hogy a szépséghez nem feltétlenül kell követni a divatvilág nagyjai által felállított mintákat.

 
 

Forrás: divat.hu

Végre azt mutatják a divatlapok, ami ha nem is teljesen normális, de közelebb áll az élethez, mint a kifutókon tipegő modellek.

Mindenesetre a legjobb hölgyet választották ki, ehhez a fotósorozathoz!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr951873170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása