RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Brékingnyúz: feloszlott a Metro Station!

2010.03.27. 18:01 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ennyi, kész, vége: a rockcsapat meglehetősen szűkszavú sajtóközleményben tudatta rajongóival, hogy feloszlott.

Négy évig bírták együtt, két slágert hoztak össze (a Shake It-et és a Seventeen Forever-t), a Where’s My Angel című daluk felkerült az Alice Csodaországban filmzene cédéjére, és egész korrekt kis rajongótábort tudhattak magukénak, most mégis szanaszét szélednek! Pedig néhány hónappal ezelőtt Mason Musso még azt nyilatkozta, hogy valóságshowt fognak forgatni, de már ez a terv is a múlté. Hazudnánk, ha azt állítanánk, váratlanul ért minket a hír, hiszen előbb Blake Healy billentyűs, majd Anthony Improgo dobos is lelépett, így Trace Cyrus és Mason Musso maradt a „bandában”.
Az okokról - egyelőre - mindenki hallgat, de mint tudjuk, csak idő kérdése, míg valaki el nem kezdi nyilvánosan osztani a többieket…

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr291873304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása