RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Árverésre bocsátják Angelina Jolie 20 éve készült képeit

2010.03.27. 16:48 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Angelina Jolie már meglehetősen korán, 15 éves korában belekóstolt a modellkedésbe. Ekkor készültek róla azok a fekete-fehér fotók, amelyek március 26-án és 27-én kerülnek árverésre a Profiles in History aukciósház jóvoltából. Ti felismernétek a fiatal színésznőt?

A 34 éves színésznő gyermekkori álma az volt, hogy temetésszervező legyen, de ennek ellenére már 11 évesen a színészet mellett kötelezte el magát. Beiratkozott egy színitanodába, és 15 éves korától több videoklipben és reklámfilmben is szerepelt. Ebből az időszakból származnak azok a képek, melyek eddig Michael H. Epstein és Scott E. Schwimer kollekcióját gazdagították, most pedig nagy valószínűséggel egy elszánt rajongó gyűjteményébe fognak kerülni.

 
 

Fonott hajtincs, bakancs, szakadt farmersort és leopárdminta: a képek tökéletesen tükrözik a korakilencvenes évek divatját. Angie egy tinihez képest feltűnően szexis, de önmagához képest meglepően visszafogott a fotókon. Egy-kettő közülük akár a mai divatmagazinok hasábjain is megállná a helyét.

 
 

A képek egy nagyobb aukció keretében kerülnek majd kalapács alá, ahol nemcsak Angelina, hanem többek között George Clooney, Drew Barrymore, Halle Berry, Greta Garbo és Marilyn Monroe egy-két eddig még soha nem látott tinédzserkori fotójára is licitálhatnak az érdeklődők.

 
 

Sajnos a kikiáltási árakról nincsenek információink, de az biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki egy ilyen fényképtörténeti ritkaságra szeretne szert tenni. Ti melyik mai sztár fiatalkori fotójáért adnátok ki a legtöbb pénzt?

Forrás: divat.hu

Szerintünk is megállná a helkyét még ma is!!;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr881873145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása