RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ami a magazinokból kimaradt? Lady Gaga…

2010.03.27. 16:46 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Minden sztár őriz a fiókja legmélyén olyan régi képeket, videó felvételeket, melyeket nem szívesen hozna nyilvánosságra. Mi most Lady Gaga háza táján kutattunk kicsit…

A családi fotóalbum hasábjaiból kerülhettek elő azok a felvételek, melyeken talán rá sem ismerünk a mai botrányhősnőre. Egy olasz katolikus iskola növendékeként tengette napjait New Yorkban és talán már akkor érlelődött benne a gondolat, hogyha innen kikerül…

 
 

Amikor Lady Gaga még Stefani Germanotta néven kereste kenyerét, bizony fel-fel tűnt kandikamerás műsorok színésznőjeként is. Az MTV nagy népszerűséggel adta közre azt a rejtett kamerával felvett jelenetet, ahol több szereplő mellett az énekesnő is feltűnik.

 
 

Hosszú út vezet a népszerűségig, és a képeket, videókat látva az énekesnő ezt rendesen végigjárta. Nyilvánvaló, hogy a kamerák kereszttüze nem volt szokatlan számára, hiszen több felvétel is bizonyítéka annak, hogy muzikalitása már egész fiatalon kibontakozott. Természetesen stílusa akkor még némileg eltért attól, amit mi ismerhetünk…

 
 

Aztán jött a kibontakozás… A katolikus neveltetést sutba dobva egyre jobban kezdett kialakulni a „gagás” imázs.

 
 

És a boldog happy end, avagy miből lett a cserebogár? Egy szelíd, szolid, katolikus iskolába járó, zongora mellett énekelgető lányból messze földön híres, felháborodást kelt őhősnő, aki egy éve a homoszexuális világ lapjaként ismert OUT magazin hasábjain is kitett magáért! A képek nagy vihart kavartak, azóta meg inkább senki se hozakodik elő velük. A meztelenül pózoló Lady Gaga csontváz partnert és koporsót kapott kellékként, és a sorozat így elég morbidra sikerült.

 

Persze van még jónéhány ilyen a tarsolyában, nem beszélve azokról a képekről, melyek alapján nemrég még a fél világ azt találgatta, hogy mi is van valójában a lába között. Természetesen minden vele kapcsolatos esemény felkavarja a celeb világot és fotósok hada lesi minden mozdulatát, elejtett bakiját, hogy másnap címlapra tehessék. Szándékosan vagy sem, de van miből dolgozniuk, hiszen az énekesnő bőven szolgáltat anyagot ehhez, itt van például még egy: Lady Gaga szőrösödik! Na bumm!

Képek forrása: hollywoodpq.com

Forrás: divat.hu

Az utolsó képhez csak annyit, hogy ő is csak ember, zsúfolt napirenddel, szóval nézzük el neki ezt a kis figyelmetlenséget..:D (szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr101873141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása