RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Tudod mi a legújabb hollywoodi hobbi?

2010.03.13. 17:18 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Az utolsó gondolatunk lenne az, hogy a hollywoodi sztárfeleségek és színésznők új kedvenc elfoglaltsága: a kötés.

Julia Roberts, Uma Thurman és Kristin Davis nem is tagadja, hogy a fonalak megszállottja lett! Érdekes, hogyan változnak a szokások. Volt idő, mikor a kötés és a horgolás az asszonyok mindennapi és magától értetődő feladatai közé tartozott. Természetes volt, hogy a gyerekpulcsit, a téli sálat és kesztyűt nem a boltban vesszük meg, ha egyszer el is készíthetjük. Utána, ahogy a női szerepek változtak, az ilyesfajta elfoglaltság divatjamúlt, sőt, már-már kínos lett.

 
 

Ezeknek az időknek vége! Most Hollywoodban dúl a kötés-mánia, ami valószínűleg hamarosan eléri a némi szabadidővel rendelkező európai modern asszonyokat is. A divatimádókról nem is beszélve! Hiszen mi másra vágynánk, mint a legújabb trendeket követve egyéninek maradni? A saját kézzel készített kiegészítők biztosítják ezt számunkra.

 
 

Azt mondják, hogy a (remélhetőleg) hordható eredmény mellett a kötéshez hasonló elfoglaltságoknak egyéb pozitívumai is vannak. Ilyen például a relaxáló hatás. Egy húzós nap után meditálhatunk kicsit, kikapcsolhatjuk az agyunkat, elfeledhetjük a munkahelyi problémákat, és csak is vadonatúj ruhaneműnkre koncentrálhatunk.

 
 

Arról nem is beszélve, milyen csodás ajándék egy saját kézzel gyártott sál! Julia Robert már a vörös szőnyegen is viselte saját készítésű díszsálját, Uma Thurman Halloweenre szánt jelmezét dobta fel kötött kiegészítőkkel, a Szex és New York Charlotte-ja (Kristin Davis) pedig gyermekeinek készít cipellőket és ruhácskákat. A szintén sorozatbeli Sarah Jessica Parker forgatási szünetekben is kötöget.

 
 

Te mit gondolsz a régi-új őrületről? Kedvet kaptál?

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr621837076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása