RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Szerezd meg Robert Pattinson levetett rongyait!

2010.03.13. 17:43 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A tegnapi nap folyamán bemutatták az Egyesült Államokban Robert Pattinson legújabb filmjét, a Remember Me-t. Robert élvezi, hogy végre ez a film van előtérbe, hiszen szerinte ez egy igencsak különleges alkotás lett….

 

Hurrá! 
Végre itt van!

A Remember Me-t Magyarországon csak május 6-án mutatják be, de az nem kérdéses, hogy Robert új filmje nem egy a sok ugyanolyan mozi közül - és pontosan ez az oka annak, hogy a sztár elvállalta benne a főszerepet!

A Remember Me olyan filmnek tűnt, ami soha nem fog elkészülni - és ezért akartam szerepelni benne. Más, mint a többi, nehéz is bekategorizálni. Kicsit olyan, mint a 70-es évek végén készült romantikus filmek. Akkoriban a romantikus drámák mélyebbek voltak, mint a mostaniak. A Remember Me-ben nincsenek hősök és ellenségek. Mindenki jó ember benne. Egy jó családról szól, aki nehéz dolgokon megy keresztül.

Rob új filmje amúgy már csak azért is különleges, mert a készítők elárverezik a Remember Me minden egyes kellékét - köztük azokat a ruhákat is, amelyeket Robert hordott a filmben! A szerencsések - akiknek van néhány fölös százdollárosuk erre - megszerezhetik maguknak a színész által alakított Tyler pólóit, nadrágjait, cipőit és napszemüvegeit is. A bevétel egy részét a Szórakoztatóipar Alapítvány kapja, itt megnézheted, mikre is csaphatnak le a rajongók!

(Azért reméljük, a cipők nem lesznek túl büdik… :) )

www.icollector.com/search.aspx

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr731837144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása