RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Lindsay Lohan letolta a bugyiját!

2010.03.13. 17:02 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Nemrég felröppent a hír, miszerint Lindsay Lohant hamarosan a Playboy hasábjain láthatjuk viszont. A színésznő a felkérésre nem is akárhogy készül, hiszen az egyik leghíresebb fotós, Terry Richardson kapta lencsevégre az amerikai Purple magazin számára, Playboy-képeket meghazudtoló pózokban.

Lindsay Lohanről professzionális erotikus fotósorozat született. Professzionális, mert bár a színésznő a poparazzi és a házi készítésű képeken már szinte mindent megmutatott, most ugyanezt a sztárfotós, Terry Richardson kamerája előtt tette.

 
 

Úgy látszik, a fiatal színésznőnek bejön ez a magamutogatós szerep, hiszen alig három hónapja jelent meg róla egy Kate Moss és Johnny Depp egykori légyottját felelevenítő fotósorozat a Muse magazinban, ahol még a mellét sem takargatta. Emellett legújabb filmjében, a Machetában is többször mutatkozik pucér felsőtesttel.

 
 

Lindsay a képeken – bár nem vetkőzik le teljesen – szinte mindent megmutat magából. Főként fenékhangsúlyos képek születtek, de a színésznő most sem takart sokat a melleiből.

 
 

Bár a képek szerintünk nem kerülnek be Terry Richardson legjobb munkái közé, de a szakma nagyjai szerint a fotósorozat annyira jól sikerült, hogy azóta több felkérés is érkezett a színésznőhöz, így Lindsay színészi, énekesnői és divattervezői karrierje mellett modellként is hamarosan bizonyíthat. Szerintetek melyik a hozzá legjobban illő foglalkozás?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr461837040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása