RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A fiatal énekesnő szereti a változatosságot

2010.03.13. 18:01 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Pixie Lott nemrég elkészítette a legújabb klipjét, amiben megmutatja többféle arcát. A szőke énekesnő első albumának Gravity c. számához készített a videót. Hol fekete ruhában látható hosszú szőke hajjal, majd tollakkal díszített szexi miniruhában rövid fekete hajjal rázza magát.


Az Angliában született énekesnő, már első számával a Mamma do-val rögtön a slágerlisták élén nyitott. Ezt a jó szokását megőrizte. Ez a dal már a negyedik sikeres kislemeze a 2009-ben megjelent nagylemezének.

A nagy siker nem szállt az alig 20 éves lány fejébe, és igyekszik kislányos báját megőrizni új videójában. Bár a fiatal tehetség igazán nőies, próbálja azért nem túlzásba vinni a meztelenkedést (eddig még csak az FHM magazinban mutatta meg finom bájait) mert nem szeretné ha Lady Gagához hasonlítanák. Azért, az nehéz is lenne, hiszen Pixie nem sokkolja naponta a rajongóit valami botránnyal. Helyes dolog!

www.youtube.com/watch

Neked, hogy tetszik Pixie Lott új klipje? Kommentálj!

Forrás: hotdog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr761837178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása