RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Kylie Minogue tűsarkúban varázsol

2010.03.06. 17:04 | Ricsajok | 1 komment

Az elsősorban ékszereket és táskákat forgalmazó márka szó szerint varázslatos reklámkampánnyal rukkolt elő, főszerepben az ausztrál mini dívával, Kylie Minogue-gal. A századfordulós Párizs hangulatát idéző képeket, csakúgy, mint az előző kampány fotóit is, Ellen Von Unwerth készítette.

Ismét Kylie Minogue-ot választotta reklámarcának a Tous divatcég.  A 41 éves énekesnő a fotókon szexi mágust alakít, aki, ha éppen nem önmagát darabolja fel, akkor táskákkal bűvészkedik.

 
 

A sztár cilinderben, vörös tűsarkúban és csíkos mellényben pózol a fotós kamerája előtt, levágott kezében pedig az új táskakollekció egy darabját tarja. A kép kissé morbid, de nagyon ötletes.

 
 

Az elkészült képek sikerének titka többek között az is, hogy az énekesnő és a divatfotós Ellen Von Unwerth már összeszokott párosnak számít, ugyanis először a kilencvenes évek közepén dolgoztak együtt, és a Tous előző kampányát is közösen készítették el.

 
 

Kylie a képeken varázslatosan szép, és az előző kampány fotóival ellentétben most tényleg egy igazi nőt láthatunk, és nem egy „nagyra” nőtt kislányt, aki épp a szülinapi zsúrjára készül.

 
 

Az énekesnő egyébként nemrég vonult stúdióba, hogy felénekelje legújabb albumának dalait. Emellett ő is részt vett a Simon Cowell által életre hívott produkcióban, amelynek összes bevételét a haiti földrengés túlélőinek megsegítésére ajánlják fel.

Forrá: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr581814159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása