RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Rihanna legújabb, funkys arca

2010.02.21. 19:22 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A híres amerikai énekesnő legújabb, Rated R albumáról eddig három dalhoz készült videoklip, és most már a negyedik is napvilágot látott. Az eddigi agresszív és majdhogynem tizennyolcas karikát igénylő jelenetektől eltérően a Rude Boy egészen funkysra, vidámra sikerült. Rihanna zebrát lovagol meg, talpig aranyba öltözik vagy éppen tiszta erőből veri a dobot. Végre, egy derűs videó a sok komor után!

Az amerikai sajtó nem kímélte Rihanna legújabb videóját. A kritikusok enyhén szólva is pocséknak titulálták, mivel véleményük szerint egyáltalán nem illik az eddig felállított image-hez. A Russian Roulette vagy a Wait your turn komorra és túlságosan is szomorkásra sikerült. Utóbbi dal teljes egészben fekete-fehér képvilágban jelenik meg. A Russian Roulette több elemét is kivágták a főműsor időben sugárzott klipből, mivel túl sok erőszakos jelenetet tartalmaz (vér látványa, eldördülő pisztoly).Ennek ellenére a legújabb videó egy egészen más hangulatot áraszt.


A Rude Boy alapvetően a jamaicai és afrikai motívumokra, erős színekre és vidámságra alapoz. Zebrán vagy oroszlánon lovaglás, helyes táncos fiúk vagy éppen a funky stílusú ruhák, mind erre következtetnek. Meglehet, Rihanna ezzel is ki szeretné mutatni az érzéseit, mivel már egy ideje nyíltan felvállalja, hogy túltette magát a Chris Brown okozta sérelmeken.

Számomra ez a video kissé a 80-as évek feelingjét idézi, illetve sokban hasonlít Whitney Houston egy korábbi klipjére. Bár, a koreográfiában néhol én Beyonce és Lady Gaga közös dalának, a Video Phone-nak videójában már látott tánclépéseit is észrevettem.
 
 

Forrás: divat.hu

Mit szóltok az új irányzathoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr211778895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása