RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Justin anyja esküvőt akar!

2010.02.21. 20:20 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Timberlake mama türelmetlen, szeretné, ha fia mielőbb oltár elé vezetné Jessica Bielt! És amit a mama akar…

justin-cikkbe

…valószínűleg hamar be is fog következni! Lynn Harless elkotyogta, hogy ő és férje, Paul úgy tekintenek a színésznőre, mint családtagra, imádják őt, és mindenféle hivatalos papír nélkül is Justin feleségének tekintik. Persze a tuti az lenne, ha végre megtartanák az esküvőt, és gyereket vállalnának, mert JT mamája szívesen dajkálná már az unokát!

„Jessica nagyszerű lány, és a családja is imádnivaló! Mindig mondogatom Justinnak, hogy a barátnőim már mind nagyik, úgyhogy le vagyok maradva, de egyelőre nem vesz komolyan. Azt mondja, a kiskutyái felett nagymamáskodhatok, elégedjek meg ennyivel!”

- mesélte nevetve a People magazinnak adott interjújában. Arra a kérdésre azonban, hogy valóban a színésznő-e a nagy ő a popsztár számára, kitérő választ adott:

„Ezt tőle kellene megkérdezniük! Korábban ezt gondoltam, de még fiatalok, rengeteg idejük van eldönteni, hogy így van-e.”

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr361779126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása