RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A hűtlenség okai: miért csaltak meg?

2010.02.21. 20:19 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Fáj a hűtlenség. Persze, hogy fáj, hiszen felmerül a kérdés, mit rontottál el, miben vagy kevesebb, mint más – és egyáltalán a felismerés, hogy talán nem is Ő az igazi. Sovány vigasz, de a dolog soha nem csak egy emberen múlik (oké, persze tényleg ritka, hogy valaki saját magával jár… ;), de a gondokat is mindig ketten termelik).

Az okok persze nem jelentenek felmentést
Az okok persze nem jelentenek felmentést

Aki fél az kötelezettségektől

- A leggyakoribb ok a probléma hátterében persze a jó öreg éretlenség, de kortól függetlenül is akadnak olyanok, akik rettegnek a kötődéstől, képtelen egészséges bizalmi kapcsolatot kialakítani egy emberrel,ezért állandóan vadászösztönük csillapításával igazolják szabadságukat.

  • Aki bosszúban gondolkozik - Talán röhejesen hangzik, de rengetegen csalják meg azért a párjukat, hogy bosszút álljanak egy korábbi hűtlenségért. Tovább lépünk: vannak, akik egy előző, balul elsült kapcsolat sérelmeit próbálják így törleszteni. Ez a legszemetebb dolgok egyike, amit ember tehet.
  • Akinek kell egy harmadik, hogy ki tudjon lépni a régi, megunt kapcsolatból – Megunták a banánt, továbbállnának, de kötődnek még. Ilyenkor egy harmadik fél felbukkanása segíthet megtenni a döntő lépést, a hűtlen fél ilyenkor általában hamar dobja „a harmadikat”, és a „kutyaharapást szőrével”-elv alapján felejteni is könnyebb.
  • Akinek önbizalom-tuningra van szüksége – Ha valaki nem kapja meg szerelmétől a szükséges visszacsatolást – szeretlek, szép vagy, kívánlak, tisztellek és a szótár többi szép szava, tettekkel alátámasztva – hajlamos másfele kacsintgatni, hátha ott bőkezűbben osztják a dicséretet.
  • Aki úgy érzi, jár neki – Semmi gond nincs a nyitott kapcsolatokkal, de akkor mindkét fél szabadon járhasson ki-be mások hálószoba-ajtaján. Ha csak a párkapcsolat egyik résztvevője tart több vasat a tűzbe, valószínűleg komoly gondok vannak és megérett a helyzet egy nagy beszélgetésre.
  • Aki nem érzi magát jól a kapcsolatban – A legbanálisabb, mégis leggyakoribb ok: a hiányérzet. Másra vágyik, mást akar, másképp képzelte el a folytatást… ilyenkor jobb lépni, mielőtt a másik megalázására és megbántására kerülne sor.

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr261779123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása