RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Robert Pattinson egyszerre négy nővel kavar

2010.01.31. 22:06 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Végre kész infókat lehet kapni arról, Robert Pattinson kit és kivel fog játszani legújabb filmjében, a Bel Amiban. Az már biztos, Rob nem fog unatkozni, mindjárt négy nem kis pályás nőt kell helyre tennie az ágyban. Vajon bírni fogja?

 

Robert Pattinson legújabb filmjéről, aminek a közeljövőben kezdődnek a el a forgatási munkálatai. A fiatal színész a Bel Ami című alkotásban egy nőcsábász férfi bőrébe kell belebújnia. Bár úgy tervezték, hogy  Nicole Kidman mellett feszít majd a filmben, de a helyzet időközben megváltozott. Ám azok a színésznők, akik bevállalták a hempergést egy „exvámpírral”, sem elhanyagolhatók. Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas és egy eddig még meg nem nevezett fiatal színésznő  volt az a négy bátor, vagy inkább szerencsés „díva”, aki a Bel Ami című filmben „áldozatául” esnek Rob karakterének. De miről is szól a film?!

A Bel Ami valójában Guy de Maupassant egyik regényéből született, egészen pontosan a második alkotásából. A történet Georges Du Roy (Robert Pattinson) egyedi megoldást talált arra, hogy feljebb jusson a ranglétrán, és befolyásos posztokat kaparintson meg magának. Egyszerűen elcsábítja, és irányítani kezdi a francia társadalom legbefolyásosabb és legnagyobb hatalommal rendelkező asszonyait (az említett színésznők).

Ígéretesnek hangzik a történet!

 

A filmet februárban kezdik el forgatni, és bizony Magyarországon is kapunk egy keveset Robert Pattinsonból.

(De ha előbb szeretnéd tudni, miből lesz a cserebogár, mármint miből lesz a film, az kattanjon rá Maupassant regényére, aminek a magyar címe: Szépfiú. Hmmm… most már értjük, miért Robert kapta meg ezt a szerepet.)

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr251718185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása