RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Én unom, Te unod, Ő unja

2010.01.25. 22:11 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Mikor századszorra hallom ugyanazt a számot, hiába imádtam előtte, megunom. Kivéve, ha tökéletes, ami ritka eset. Így van ez a hírességekkel is. Lehet valaki jó, tehetséges és ügyes, de ha minden nap őt kell nézni, monotonná, sőt, néha zavaróvá is válhat. Vegyük sorban, kiket lenne elég egy héten egyszer látni!

Az angol hölgy a kilencvenes évek elején üstökösként robbant be a divat világába. Noha, alacsony termetével nem éppen szupermodell alkat, de őt azzá kiáltották ki a fashion guruk. Mázlista, mert érdekes arca van, de már túlzás, ami körülötte zajlik. Igen, Kate Moss-ról beszélünk. A Vogue állandó szereplője, minden második parfüm arca, cikkek főhöse. Nemrég kiszivárgott pletykák szerint a fotósok unják, hogy több időt vesz igénybe a fényképei retusálása, mint egy egész fotózás megszervezése.

 
 

A Lindsay Lohan név elhangzása után hirtelen egyetlen valamire való film sem ugrik be, amiben valaha szerepelt. Neked igen? Mostanság leginkább fél akt fotóival tündököl az amerikai híresség, és ugyan elég szép felvételek ezek, de számunkra csak olcsó utánzások. Egyik nap Marylin Monroe-t, másik nap Kate Moss-t koppintja.

 
 

Akadnak olyan sztárok, akikről soha nem tudjunk, pontosan mivel is foglalkoznak vagy egyáltalán kik is Ők?  Ilyen Kim Kardashian. Eleinte fogalmunk se volt róla, pontosan hova is tegyük az amúgy csinos hölgyet. Mint kiderült, egy amerikai realty show sztárja, hazánkban viszont ez a műsor nem futott. Így, mikor róla írnak a lapok, kérdően olvassuk a nevét.

 
 

Britney Spears a tökéletes hollywood-i álomlány, akit úgy építettek fel, mint a viaszbabát. Hangja nincs, mégis popikon. Mivel újra képesek voltak belőle embert faragni a menedzserek, ismét csillagként tündököl az égen, és zsebeli be a díjakat. Már régen lejárt a play back korszak, így értelmetlenül állunk előtte, hogy volt képes mégis visszamászni a csúcsra? Szerintünk csak a rajongók szeretete és a múltban elért sikerek miatt. Semmi más.

 
 

Az ikerpár, akik gyerekként sztárként, míg felnőttként inkább zűrös életükkel tündököltek előttünk. Az Olsen lányok mind a mai napig újságcímlapokon szerepelnek, csak kérdés, miért? Filmjük nem készül, vagy ha mégis az olyan pocsék, hogy párját ritkítja. Talán elrettentő példának még megállnák a helyüket (drog problémák, anorexia, alkoholizmus), de másként nem. Ellenben tény, hogy vannak érdekes kreációik divattervezőkként.

 

Forrás: divat.hu

A mi kérdésünk: Ti melyik sztár nevétől kaptok fejfájást, amint meghalljátok?

Hiszen ízlések és pofonok, de nincs mit szépíteni, pár ember még felférne erre listára!;-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr551702227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása