RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Robert Pattinson a legstílusosabb sztár!

2010.01.24. 18:22 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Míg a Vogue a legjobban öltözött női hírességeinek listáját állítja össze a brit GQ magazin is minden évben összeállítja a legstílusosabb férfiak ötvenes listáját, és még a 10 legrosszabbul öltözött híresség is helyet kap a listán. A tavalyi győztesnek, Mark Ronsonnak csak a huszonkilencedik helyre futotta, az Alkonyat-filmek ifjú sztárja, Robert Pattinson rögtön az első helyen kezdett!

A 23 éves színész nem a jólöltözöttségéről híres elsősorban, mondhatni az öltözékével eddig senki nem is törődött, a stylistján kívül. Soha nem próbált feltűnősködni, nem hord extravagáns ruhákat, és a föld női lakosságának nagy hányada inkább ruha nélkül nézegetné. A stílusos férfiak első számú magazinja szerint mégis ő napjaink legjobban öltözött férfija. Mindebből az következik, hogy a lista összeállítói valószínűleg férfiak voltak, akik nem ragadtak le a színész túlontúl csábos mosolyánál.

A dobogó második fokára egy egész fiúbanda állhat fel, ugyanis a Take That tagjai kollektíve érdemelték ki a második helyet.  A harmadik hellyel pedig Alex Turner, az Arctic Monkeys énekese büszkélkedhet. Ő és kedvese Alexa Chung ezek szerint Anglia legstílusosabb szerelmespárja, hiszen a műsorvezető kapta a Vogue magazin 2009 legjobban öltözött női hírességének díját.

Most pedig nézzük a lista további helyezettjeit, a stílusos sztárok nagy számára való tekintettel a teljesség igénye nélkül. A zenészek, vámpírok és kitalált mesehősök után az ötödik helyen végre egy divattervező, Tom Ford végzett, majd őt a legújabb James Bond, Daniel Craig követi.

A futballsztár David Beckhamnek a kilencedik helyig futotta, ami egy egésszel jobb a tavalyi helyezésénél.  Jövőre talán jobb helyen végez, ugyanis a legújabb hírek szerint felesége nyomdokaiba lépve ő  is saját kollekcióval fog előrukkolni az év folyamán, mely még nagyobb reflektorfénybe állíthatja stílusát. A Dior egyik legújabb reklámarca, Jude Law a lista tizenegyedik helyére került, ami nem meglepő a színész különlegesen feminin öltözködési szokásait ismerve.

Sir Elton John a tizennegyedik hellyel büszkélkedhet, míg férje David Furnish az előkelőbb, hetedik helyezést szerezte meg magának. A zenész-dalszövegíró Nick Cave csodák-csodájára bejutott a legjobb harmincba, sőt, rögtön a lista huszonegyedik helyén szerepel.

A harmincötödik helyezett, Ewan McGregor is a színészek táborát erősíti, őt pedig Károly herceg követi kifogástalan angol stílusával, a fotón is láthatjuk, hogy ő még a piacra is öltönyben jár.

A Batman-filmek legújabb sztárja, Christian Bale nyitja meg az utolsó tízest, ugyanis neki már csak negyvenedik helyig futotta. Az angol kosztümös filmek elengedhetetlen szereplője, Colin Firth pedig a negyvenhetedik helyet tudhatja magáénak. Most pedig következzen a három legrosszabbul öltözött híresség!

Az elmúlt év legrosszabbul öltözött férfijének Gordon Brownt kiáltották ki, ugyanis a magazin szerint az Anglia miniszterelnöke „minden, csak nem a brit stílus megtestesítője.” A második helyen a humorista Russell Brand, a harmadikon a francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy szomorkodhat. Úgy látszik, a lista készítői nem csípik a politikusokat.

Összeállításunk végére értünk, ha kedvencetek kimaradt volna, a legjobban és legrosszabbul öltözött közéleti személyiségek teljes listáját megtekinthetitek a brit GQ februári számában.

 

Forrás: divat.hu

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr111698581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bulvár
süti beállítások módosítása