RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Öltözz a pasid szekrényéből!

2010.08.14. 17:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Régen még tabunak számított, ma már a legnagyobb divat –hogyan öltözködj a pasid ruhái közül? Hiába hord nálad hat számmal nagyobb ruhákat, hiába háromszor akkora a válla, mint a Tied, akkor is megtalálhatod a számodra tökéletes darabokat az ő szekrényében is.

Ha esetleg húzná a száját, hogy miért kutakodsz kora reggel a sajátod helyett az ő szekrényében, csak mutasd meg neki ezt a cikket –amíg átböngészi, Te  kiválogathatod az aznapi ruháidat, és még őt is meggyőzheted, hogy nem őrültél meg, csak követed a legújabb divatot. Meglátod, ahogy átöltözöl előtte, akkor is eláll a lélegzete, ha addig be nem állt a szája arról, hogy mit keresel az ő cuccai között. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, mindketten jól jártok –és megmutathatod neki, hogy a boyfriend fashion igazán nem hülyeség, sőt. Szexi, laza és igen divatos.

 

 

Persze nem arra biztatunk, hogy cuccolj át az ő szekrényéből a Tiedbe, meghagyva neki néhány alsónadrágot és pár zoknit (na jó, esetleg azt a csúnya, kinyúlt fehér pólót, amit edzéshez használ…). Sokkal inkább az ingek, sálak, kalapok, sapkák és nadrágok között kutakodj, hiszen ezek azok, amiket saját ruhatáradhoz és stílusodhoz igazíthatsz.

 

 

Nyugaton először a boyfriend jeans tört be a divatiparba –lányok a barátjuk néhány számmal nagyobb farmerjeit kezdték hordani. Ez azonban csak azoknak a lányoknak áll jól, akiknek formás és hosszú lábaik vannak, hiszen a laza, bő fazonban csak nekik nem tűnik zömöknek az alakjuk. Ma a gyártók már a nőknek is csinálnak külön ilyen fazonú farmereket, a csípőnél női mérettel, hogy ne kelljen hatalmas övekkel magunkon tartanunk egyetlen párunk nadrágjait.

 

 

Aztán itt vannak az ingek. Igen, rajtuk is eszeveszett szexin állnak, de mi még rátehetünk egy lapáttal. Viseljétek rövidnadrágggal vagy leggingsszel, csípőtökön egy nagy övvel, dekoltázst villantva. Az ujját pedig ne felejtsétek el feltűrni, hiszen csak így lesz igazán divatos az összhatás. Nem véletlen, hogy a fiúk imádják, ha a barátnőjük reggel saját ruhája helyett az ingükbe bújik bele…

 
 

A kiegészítők terén a variációk száma végtelen. A kalapokról, ugye, egy szót sem kell ejtenem? Egy szexi felsővel, feszülős nadrággal igazán jól mutatnak a női fejen is. Ugyanez a helyzet a sapkákkal –ha hidegebbre fordul az idő, nyugodtan kapjuk fel szívünk választottjának rikkancssapkáját vagy kötött fejfedőjét –garantáltan olyan lesz, mintha ránk öntötték volna. A kendők, amiknek mindig olyan illatuk van, mint Neki, szintén tökéletes kiegészítői lehetnek ruhatárunknak… főleg, ha szeretjük a letisztult, elegáns, visszafogott öltözködést, hiszen valószínűleg neki nem rózsaszín-kék-fehér virágos kendők lógnak a nyakából (legalábbis reméljük).

 

 

És mit tegyünk, ha párunk a privát divatbemutató után is húzza a száját, hogy az ő ruháit szeretnénk hordani? Ajánljuk fel neki, hogy a nap végén ő hámozhat ki belőlük –ez már garantáltan meggyőzi őt arról, mennyire jó is, hogy divatba jött a boyfriend fashion.

 

Forrás: divat.hu

Régi idők Lady Gagája

2010.08.14. 17:27 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Hol volt hol nem volt, még Lady Gagán, M.I.A-án és Wendy O. Willliams-en is túl , élt egyszer az egyéni stílus egy másik csillogó jeladója. Nina Hagen a régi idők német Gagája egy olyan országban nőtt föl, ahol úgy érezte, mindenki egyforma tartalmú ruhásszekrénnyel rendelkezik. Az akkor 9 éves opera csodagyerek eldöntötte, hogy híres énekes és egyben botrányos stílus királynő lesz. Idén pedig a Szigeten megmutatja nekünk magyaroknak is, milyen is egy igazi Nina-féle eszement koncert show!

Nina Hagen 1955-ben született Kelet-Berlinben egy forgatókönyvíró és egy színész-énekesnő akkoriban még szende kislányaként. Négyévesen tanult énekelni és balettozni, de hamar kiderült, hogy nem tud megfelelni az iskolák nehéz követelményeinek, így - mint az életben még többször - kizárták az intézményekből.

 
 

Az énekesnő mindig teljes energiával adja át magát a zenének, miközben provokatív számaival és öltözködésével szereti megbotránkoztatni a közönséget. Olyan produkciókat nyújt, melyekre egyetlen mai díva sem képes, ami szerény véleményem szerint nem is olyan nagy baj, nekem ugyanis Nina stílusa nem csak a zene de a divat világában is helyenként sérti a szépérzékemet.

 
 

Előadásai és ruhái terén is rendkívül teátrális. Hófehérke pedig valószínűleg sokkot kapna, ha meglátná az énekesnőt, jellegzetes sminkje és frizurája láttán nekem ugyanis mindig az jut eszembe, hogy olyan, mintha a klasszikus mesék boszorkányai elszabadultak volna, hogy zenei karrierbe kezdjenek.

 
 

A kezdeti sötét gótikus korszakából egy színes stílus mix alakult ki, melyben a legmerészebb, kihívóbb ruháktól a jelmezekhez hasonló komikus szerkókig minden megtalálható. Az átalakulás a hajára is igaz volt, fekete boszis frizuráját színesre cserélte. Míg fiatalabb korában a polgárpukkasztó öltözködés Ninánál merésznek, vagy vagánynak számított, a mára 55 évesen leopárdmintás tangában és melltartóban ugráló énekesnő összeállításai legtöbbször inkább ízléstelenek.

 
 

Nina a formabontó dívák elődje, és minden negatívum ellenére olyan különleges öltözködésű hírességek ruhatárát is inspirálta, mint Lady Gaga vagy M.I.A. Aki pedig kíváncsi az énekesnő fellépésére, az a Szigeten a szombati nap folyamán tekintheti meg az extrémnek ígérkező showműsort!

 

Forrás: divat.hu

Top 10 extrém ruha

2010.08.14. 17:20 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Atombomba, töviskoszorú, űrlény és minden, ami távol áll a divat fogalmától. Az előző hónapban már láthattátok a szezon 10 legextrémebb cipőjét és az érdeklődésre való tekintettel, most összeállítottuk Nektek legújabb listánkat, melyen ezúttal a 10 legbizarrabb ruhát találjátok. Némelyik a szabásával, némelyik az anyagával, némelyik pedig a mintázatával sokkol, de egy valami közös bennük: divatos darabnak még véletlenül sem mondhatók.

10. helyezettünk egy Tim Ryan által tervezett felső, mely sztreccs hatású anyagával és pink színű rojtokkal díszített zsebével együtt jobban emlékeztet a chelston táncosok, vagy még inkább a műkorcsolyázók feszülős viseletére, mint egy kényelmes kardigánra. A 9. helyen álló Alexander McQueen kreálta pólót a már jó ideje trendinek számító koponya díszíti, amely bár lehet a rock 'n' roll életérzés, vagy a lázadás jelképe, ám ezzel a cuki kis masnival kicsit összekuszálja a kemény rockerről alkotott elképzeléseinket.

 
 

Listánk 8. helyezettje J. W. Anderson vörös rojtos, nem kis mértékben giccses, szívvel díszített felsője, melyet a tervező talán egy Valentin napra szánt. Giccsesség terén azonban még ezen is túltesz ez a 7. helyet elfoglaló Paul & Joe rövid ujjú, melynek bimbózó szarvú szarvasa még a nagymamák által kötött, borzalmas karácsonyi ,,pulóver költeményeket” is simán lekörözi.

 
 

A 6. helyen újra csak egy nem éppen mindennapi kardigán látható, melynek kockás ékei mintha a felső érdekes kiütései lennének. Kérdés, hogy ezekkel a furcsa párnácskákkal mi lehetett a tervező célja, mert hogy a díszítés semmiképp sem jött össze, az biztos. 5. helyezettünk a Beatrice Boyle által kreált, kínlódó rockert ábrázoló fekete ruha, melynek viselésére igen nehezen találhatnánk ideális alkalmat. Ha egy nyáresti koktélpartin jelennék meg benne, valószínűleg ugyanolyan furcsán néznének ránk, mint egy Guns N' Roses koncerten.

 
 

A dobogóról éppen csak lecsúszó, 4. helyezett felsőrész szintén egy valódi giccs parádé. Ashish pólója láttán, melyet a táncoló, kék színű gumimacik mellett csillogó flitterek is díszítenek, talán még a gumicukor evéstől is elmegy az ember kedve.

Bronzérmes 3. helyezettünk ezúttal azonban még a haldokló rockeren és a kis kék édességeken is túl tesz. A Browns Focus Own Label által piacra dobott fehér színű pólót egy igen nehezen meghatározható figura borítja. Az egyesek szerint őskori majomemberre, mások szerint E.T.-re emlékeztető alak így vagy úgy, de semmiképp sem egy barátságos viselet, gyerekek ijesztgetésére viszont annál alkalmasabb.

 
 

Elérkeztünk végre dobogónk legfelső fokaira, melyek közül a 2. helyet ez a fekete színű, húzott ujjú felsőrész foglalja el, melynek töviskoszorú mintája valójában még viccnek is rossz, nemhogy divatos öltözetnek. Mindezen túltesz azonban az a darab, melyet méltóképp nevezhetünk minden értelemben valódi divatkatasztrófának. Az atombomba robbanást ábrázoló, térdig érő ruha ezúttal a divat világában hat sokkolóan. Szerintünk ezzel most tényleg túllőttek a célon.

 
 

Nem tudni, vajon milyen indíttatásból vagy milyen ihletésre (talán egy átmulatott éjszaka után) álmodhatták meg nagynevű tervezőink e bizarr ruha kreációkat, de mint ahogy azt a közhellyé vált mondás is tartja - nem csak öltözködésben, de tervezésben is egyaránt - mindenki hibázhat. Azt hiszem, ezúttal ennek lehettünk szemtanúi.

 

Forrás: divat.hu

Légy színes egyéniség!

2010.08.14. 16:56 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A mesék kihagyhatatlan eleme, és állítólag ha egyszer valaki rálelne a végére, még egy kincsesládát is találna. A szivárvány színei nincsenek korhatárhoz kötve. Persze nem arról van szó, hogy tetőtől talpig színárban kell úszni, mert az már túlzás, de egy-egy kiegészítőben még nem árt. Vessünk egy pillantást, hogy mit hordhatunk a legélénkebb színpompában.

 

Kiegészítők

 

A legnagyobb választék talán a kiegészítők terén van. Hordhatunk gyűrűt, nyakláncot, karkötőt. Szinte bármilyen ékszer létezik ezekben a színekben.

 
 
 

A merészebbek a megszokott színű harisnyák helyett akár szivárványmintásat is választhatnak.

 
 

A sztárok körében is terjed ez a trend. Általában ők is egyszínű öltözetüket próbálják feldobni a mesék hangulatát idéző színkavalkáddal.

 
 

Cipők

 

Persze a bátrabb tervezők , mint Jimmy Choo is bevállalja az extrém mintákat és stílust.

 
 

Ha nem érzed magad biztonságban a magas sarkakon, akkor Neked találták fel a szivárványszínű edzőcipőt.

 

 

Öltözék

 

Ruhák terén már nem olyan nagy a választék. Általában pólókon jelenik meg a szivárvány, de inkább csak mintaként. A celeb üdvöske, Lindsay Lohan ezekben a ruhákban megnyert magának.

 
 

Persze csak egy fél pillanatig, hiszen mindenki tudhatja, hogy a szivárványszínű ruháit zebracsíkos rabruhára cserélte. Lohanon kívül vannak még jó ízlésű emberek, így találtam egy olyan hölgyet, aki az esküvői ruháját tervezte meg „mesésre”.

 
 

A bátrabbak a sminkjükben is felhasználhatják a színorgiát. A körmöknél pedig sosem árt, ha színt viszünk az életükbe.

 

 

Merjünk színesen élni, és ezt a ruhatárunkon is jelenítsük meg. Egy borúsabb napot is képes feldobni a legtöbb színt magába foglaló motívum. Szivárványra fel!

 

Forrás: divat.hu

 

Láttál már macska alakú rúzst?

2010.08.14. 16:46 | Ricsajok | Szólj hozzá!

 

Láthattunk már sokféle sminkkollekciót – nőieset, mesefigurásat, neves divatházak darabjait stb. A cél itt is, hogy valami különlegeset alkossanak a tervezők, amely ezúttal Sophie Albounak sikerült.ű

A Paul & Joe francia divatház tervezőnője különleges, cica alakú rúzsokkal rukkolt elő. A nem átlagos kinézetű rúzsok három árnyalatban kaphatóak majd: mályva, cappucino és barack színben, melyek különböző elnevezéseket kaptak (Clair de Lune, Over the Moon, Moon Shadow).

 

 

Nem csak a rúzsok alakja, hanem csomagolásuk is különleges: a régi tapétákra hasonlít hattyú és egyéb virágmotívumaival, melyet a Paul & Joe ruhakollekció egyes darabjai ihlettek.

 

A tervezőnő nem csak a szájjal foglalkozik, hanem a szemekkel is: szemhéjpúderből is háromféle változat készült, melyben ötféle szín található. Ezeket a darabokat is a Hold ihlette, ami az elnevezésükből is kitűnik: Silvery Moon, Paper Moon, Blue Moon.

 

 

És ha már ebben a kollekcióban ilyen nagy szerepet kapnak a macskák, nem maradhattak ki a szemceruzák sem, melyek segítségével akár cicaszemet is varázsolhatunk magunknak. A vízálló szemceruzák hatféle árnyalatban kerülnek piacra, sötétebb és világosabb színekben is.

 

 

Pirosítók is tartoznak még a kollekcióhoz, melyeknek külseje szintén a régi tapétákhoz hasonlít, és hasonlóan háromféle árnyalatban lesznek majd kaphatóak.

 

 

Ezeket a darabokat ősszel dobják majd piacra, limitált kiadásban, körülbelül 25$-os áron, ezzel is hangsúlyozva a sminkeszközök különlegességét.

 

Forrás: divat.hu

Az illatok ereje - parfümlecke kezdőknek

2010.08.14. 16:37 | Ricsajok | Szólj hozzá!

 

Patrick Süskind, a Parfüm írója szerint "Az illatnak meggyőző ereje van, erősebb a szavaknál, pillantásoknál, érzelmeknél és akaratnál. Az illat meggyőző erejét nem is lehet elhárítani, mert az illat lélegzetünkkel együtt kerül a tüdőnkbe, betölt, elborít, és nincs ellenszere"…Ő már csak tudja.

Igaz, hogy az illatok ellen nem lehet védekezni, mert teljesen körbevesznek minket, de befolyásolni igenis lehet őket, és ennek már évszázados hagyománya van. A parfümök népe egyértelműen a francia, a rosszmájú ázsiai megjegyzésekkel szemben azonban nem azért, mert nem szoktak fürdeni, hanem mert, mint tudjuk, a divathoz és egyáltalán a stílushoz rendkívül kifinomult érzékük van. És minek is lenne az egyik legfőbb kifejezője a parfüm, mint stílusunknak?

 

 

Használjuk, szagoljuk és szeretjük a parfümöket, hátteréről mégis meglepően keveset tudunk. Itt az ideje az első parfüm órának! Most végre megtudhatod, hogyan lehetsz profi parfümszakértő, hol és hogyan használd az illatok erejét.

 

 

Kedvenc parfümünk kiválasztásánál ajánlatos és érdemes gondosan eljárni, ne sajnáljuk rá az időt, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbbet, az igazit. Mivel az illatok azonnal és intenzíven kapcsolatba lépnek az adott személy bőrével, ezért egy-egy parfüm egészen más hatást kelthet a különböző embereken. Tehát félre a tesztelő papírokkal!

 
 

Parfümpermetünk legideálisabb célpontjai a test azon területei, ahol az átlagosnál több ér található. Ilyen a nyak, különösen a fültövek alatti része, illetve a csukló belső oldala. Figyeljünk rá, hogy az adott terület, ahova a fújás irányul, teljesen száraz legyen, hiszen így sokkal jobb és maradandóbb hatást érhetünk el.

 

 

Az illatjegyek azok az alkotóelemei az adott parfümnek, melyek az idő előrehaladtával különböző fázisokban, fokozatosan lépnek akcióba. Az első illat, amit beszívunk, és ami a legerősebb mind közül, az úgynevezett fejjegy. A következő fázisban, több óra elteltével érezhetjük az úgynevezett szívjegyet, végül a legutolsó fázisban a legtovább tartó és egyben legkarakterisztikusabb elemet, az úgynevezett bázisjegyet.

 
 

Az utolsó és legfontosabb lecke a jelzések fejezete. Mindannyian szembesülhettünk már az EdP megnevezéssel és társaival, de azt hiszem, nagyrészt fogalmunk nem volt, hogy melyik mit jelent. Most fényt derítünk a titokra! A különböző rövidítések az illatanyag koncentrációjára utalnak, melyeket más és más százalékokban tartalmazhat az adott parfüm. Az EdC (Eu de Cologne) jelölésű parfümök csupán 3-5%-kal rendelkeznek, míg a legtöbbet vásárolt EdT (Eu de Toilette) jelölésű parfümök már 6-9%-kal. Mind közül a legintenzívebb hatású, a parfümök királya, az EdP (Eu de Parfum) jelölésű, amely 10-14%-kal viszi a pálmát.

 

 

Ne szégyelljük hát, ha esetleg egy nem túl neves, de számunkra mégis a legkellemesebb illatú parfümöt használunk. Itt valóban nem a márka, hanem a személyes ízlés az elsődleges. Ha pedig megtaláljuk a tökéletest, a parfümök Mr. Bigjét, magunkon szinte nem is fogjuk érezni, mert annyira eggyé válik velünk. És ha ez lesz a bőrünkön, biztos hogy sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben!

 

Forrás: divat.hu

Lángoló buszból menekültek a szigeten is fellépő rockerek

2010.08.07. 17:43 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A Fear Factory turnéja kis híján tragédiával végződött: turnébuszuk lángra kapott, miközben Sheffield-ből London felé haladtak!

Fear Factory
Az eset hajnali 3:30-kor történt. A buszvezető a hátsó részéből áradó füstre figyelt fel, és egy ideig megpróbálta eloltani a tüzet, de hiába.
"A stábunk egyik tagja üvöltve ébresztette a zenekart, és csak arra volt időnk, hogy a legszükségesebb cuccainkat felkapva meneküljünk!"
- mesélték a zenészek, akik kénytelenek voltak tétlenül végignézni, ahogy a buszban maradt holmijaik - köztük hivatalos iratok, igazolványok, laptopok, pénztárcák is elégnek.
"Úgy 20-30 percen belül az egész járműt ellepték a lángok, esély sem volt arra, hogy eloltsuk. Mire megérkezett a tűzoltó, már késő volt: a busznak csak a fém alkatrészei maradtak meg, minden más teljesen szétégett. A tűzoltóknak az aszfaltról kellett felkaparniuk a ráolvadt maradványokat!"


A Fear Factory augusztus 15-én, vasárnap 21:10-kor a Sziget fesztivál MTV Headbangers Ball színpadán játszik - remélhetőleg a szörnyűséges eset ellenére is!

Forrás: Neon.hu

Leendő divatdiktátorok egy valóságshowban

2010.08.07. 17:31 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már a 8. évadot kezdik Amerikában, de már Ausztrália, Korea és Kanada is csatlakozott az őrülethez. Ennek a divat fergetegnek a neve Project Runway, amit a szemfülesek hazánkban is elkaphatnak, ugyanis nálunk is játsszák a tévében Leendő divatdiktátorok címen.

 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, de lehetett fiú is, aki arról álmodott, hogy divattervező lesz. Természetesen, ahogy mondják, Amerika az álomgyáros, épp ezért ott próbálkozik a sok-sok álmodozó.

 

 

Egészen addig ilyen mesés a helyzet, ameddig nem találják magukat szembe a műsor házigazdáival és zsűritagjaival. Most itt nem Heidi Klumra gondolok vagy Tim Gunnra, mert nem ők a legszőrösszívűbbek.

 
 

Azonban Michael Kors, amerikai vezető designer, és Nina Garcia, a Marie Claire főszerkesztője már korántsem olyan bájosak a versenyzőkkel.

 
 

Most már pár információ birtokába juthattunk, hogy miről is szól a műsor, de még mindig nem tudunk eleget. Mindegyik évadban több százan jelentkeznek a versenyre, hogy majd a legjobb három közé jutva bemutathassák kollekciójukat a New York-i divathéten.

 

 

De a verseny végéig eljutni nem kis játszma. Több héten át tartó versenyfutás az idővel. A résztvevők megkapják az éppen aktuális feladatot, amit általában két nap alatt meg is kell oldani. Kevés az idő a tervezésre, és még kevesebb arra, hogy összeszedjék a megfelelő anyagokat a ruhadarabhoz.

 
 

A versenyzők az amerikai Parsons divatiskolában dolgoznak a műsor ideje alatt. Az általuk kreált darabokat, az előbb már említett két zsűritagon kívül Heidi Klum és egy vendég szokta zsűrizni. A plusz egy fő volt már Zac Posen amerikai tervező, Donna Karan, vagy éppen Nicole Richie.

 

 

Akit érdekel a divatszakma, annak nem árt utánanézni ennek a műsornak, ugyanis elég nagy a hasonlóság a való élettel. A versenyzők hétről hétre küzdenek a bent maradásért, és próbálják magabiztosan tálalni az általuk képviselt stílust. Azonban egy mondatnak mindig ott kell lebegni a szemük előtt. Ez pedig a Heidi Klum szájából oly sokszor elhangzott „One day you’re in, and the next day you’re out” – „Az egyik nap még bent vagy, a másik nap már sehol.”

 

 

 

Celebfelhozatal fürdőruhákban

2010.08.07. 17:20 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ahogy mindenki más, úgy a sztárok is fürdőruhára váltják a dizájner darabokat, ha beköszönt a 40 fokos kánikula. Az elmúlt néhány év legjobb és legrosszabb fürdőzős öltözékeit nézhetitek át. Már most le kell szögeznem, hogy nem a kárörvendőknek kedvezek, ugyanis egy narancsbőrös feneket sem fogunk kielemezni.

 

A pophercegnő Rihanna szinte hónapról hónapra, sőt napról napra alakul át, és veszi fel a legmerészebb ruhadarabokat. Ugyanez vonatkozik a fürdőruháira is. Merészen párosítja az össze nem illő felsőt és alsót, mindezt ízlésesen. Amikor az egyszerűségre szavaz, és fehér bikinit húz, akkor is tökéletesen teszi.

 
 

Az énekespalánta Ashley Tisdale fürdőruhái valószínűleg távol állnak a High School Musicalben játszott karakterétől. Semmi cicoma, se csilli-villi, szőrös rózsaszín bigyó. Azt kell mondjam, teljesen rendben van.

 
 

Katy Perry, aki szókimondó dalszövegeiről és extrém megjelenéséről híres, fürdőruhában kicsit lejjebb tette a mércét. Nem akar feltűnést, se kiríni a tömegből. Jól is tette, hogy inkább az egyszerűbb darabokat választotta, ezzel biztos nem lőtt mellé.

 
 

A mozivászon mostanság legkedveltebb üdvöskéje egyáltalán nem nyűgözött le. Kristen Stewart, aki sosem volt híres arról, hogy jól öltözne, most rátett még egy lapáttal. Ez a fürdőruha szerintem annyira rettenetes, hogy azt kell mondjam, a mellette ülő pasas fürdőgatyája jobban tetszik.

 

 

A következő tini kedvenc nem a fürdőruha választással lőtt túl a célon, sőt azok még tetszenek is. Azonban az már egyáltalán nem tetszik, hogy saját magát fényképezgeti szájcsücsörítve. A kislány lassan kinövi a Disney-t…

 
 

Kesha, aki úgy nézem, arra tette fel életét, hogy megbotránkoztassa az embereket, ismét sikerrel járt. Legutoljára a vízbe is úgy ment be, hogy a kedvenc rocksztáros pólóját is vitte magával. Később lekerült a felső, de anélkül sem aratott nagy sikert.

 
 

A Hősök című sorozat szuperképességekkel rendelkező szereplője, Hayden Panetterie néha jól választ, néha nem. A csíkos fürdőruhája igen jól mutat rajta, de a Hello Kittyvel kicsit gyerekes.

 
 

Taylor Swift, aki eredetileg country zenéivel kezdte pályafutását, mára már inkább a popszakmában tör felfelé. Érdekes a fürdőruha választása, ugyanis nem éppen fiatalos. Ha nem bikiniben van, akkor egy egyszerű strandruhában is elszórakozik a parton.

 
 

Elég vegyes a felhozatal, egyben viszont mindegyik megegyezik. A fürdőruhák területén nem követik a divatot, sőt inkább azt választják, ami jól áll és kényelmes. Döntsetek Ti is így, és bátran vegyetek példát az ízlésesen strandoló hírességekről.

 

Te melyiket választod?

Forrás: Divat.hu

 

Barnaság kis rásegítéssel

2010.08.07. 17:02 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ha Te is a világosabb bőrűek táborába tartozol, és nem barnulsz le egy-két napozás után, sőt még a szolit se bírod, akkor érdemes kísérletezned egy kicsit a különböző önbarnítókkal. Mi szétnéztünk egy kicsit a felhozatalban, és adunk néhány tippet is a hatékony használathoz!

Nyáron illik némiképp lebarnulni. Mert a barna bőr amellett, hogy egészséget, fittséget és derűt áraszt, segít optikailag karcsúbbnak tűnnünk. Bár napjainkban, mikor már kétszer is meggondoljuk, hogy kifeküdjünk-e a napra vagy sem, sőt még a szolárium sugarairól is kétes hírek kelnek szárnyra, sokan nyúlnak a különböző önbarnító termékek után. 

 
 

Még mielőtt vadul magunkra kennénk egy tubus önbarnítót, érdemes pár tanácsot megfogadni a kellemetlen csíkok és sárgaság elkerülése érdekében. 

 

A termékek titka az úgynevezett dihidroxi-aceton (DHA), aminek köszönhetően a  bőrünk alig egy hét leforgása alatt egészséges barna árnyalatot nyer. Az első alkalmazáskor ez az anyag reakcióba lép a bőrünk aminosavaival, és alig 8 óra leforgása alatt a legfelső bőrréteg már be is barnul. Károsodást nem okoz, hiszen az élő sejtekkel, amik a bőr alsóbb rétegében találhatók, nem érintkezik.

 

 

Válasszuk akár a szalonos fújást vagy az otthoni, saját kezű felvitelt, a bőrünket tetőtől-talpig le kell radíroznunk, illetve szőrtelenítenünk a kritikusabb területeken. Az egyenletes felvitelt követően kerülni kell az aktív, izzadást kiváltó tevékenységeket, mert az is befolyásolhatja az eredményt. A körmök besárgulását pedig úgy kerülhetjük el, hogy a kényes területeket bekenjük a művelet előtt vazelinnel.

 

 

Az esetleges foltokat is lehet orvosolni. A fehér területet be kell kenni világosabb krémmel, szükség esetén többször is.

 

 

A legfontosabb, hogy a megfelelő terméket és árnyalatot válasszuk. Úgy tűnik, hogy a magamfajta porcelánbabáknak is van esélyük egy kis érzéki és szexi barnaságra, csak ügyeskedni kell egy kicsit egy-két kenceficével.

Visszamenni kislányba

2010.08.07. 16:59 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Észrevettétek, hogy az utóbbi időben megsokasodott azon divatcikkek száma, melyek különböző formában, de végső soron mégis a gyermekkora emlékeztetnek? Gondoljatok csak bele! Nektek melyek voltak a kedvenc viseleteitek 5 évesen?

Igazi lányos lány létemre nekem például a ,,pörgős szoknya” és a ,,kopogós cipő” volt oviskorom nagy kedvence, de azt hiszem, mind a mai napig vannak olyan álomruhák, melyekből egyszerűen nem lehet kinőni. A ,,kislányos” divatirányzat valójában nem egy vadonatúj jelenség, hiszen darabjai már évek óta egyre nagyobb teret hódítanak az üzletek polcain. Ezekből mostanra akkora a választék, hogy már mi sem mehetünk el mellettük szó nélkül.

 
 
 

A gyermekkorra emlékeztető darabok közül az egyik legelső a már jó ideje töretlen népszerűségnek örvendő gumicsizma, főleg annak színes, virágos változata, mely egyértelműen az óvoda hangulatát idézi fel. Milyen jó is volt esős időben beleugrani velük a pocsolyába! És milyen jó, hogy ezt ma (persze ha senki nem látja) ugyanígy megteheted!

 
 

Emellett kinek ne lapulna a szekrénye mélyén egy-egy balerina (vagy baba) cipő, amely már szinte alapdarab minden tavasszal és nyáron. De a balerina divat nem csak ebben a formában jelenik meg. Gondoljunk csak Carrie Bradshaw-ra! Milyen ruha jut róla először eszünkbe? Hát persze, hogy az a bizonyos rózsaszín tütü, melyben New York betondzsungelében küzd a nagyvárosi élet viszontagságaival.

 
 

Vagy ott van a tavaly oly nagy népszerűségnek örvendő masni dísz, mely a hajpánttól a nyakláncig számos kiegészítőt ékesít, és amely a ,,kislányos” divat talán legkifejezőbb motívuma. Nem is beszélve a rajzfilmfigurás pólókról, melyek bár szintén a múlt év nagy kedvencei voltak, úgy tűnik, Mickey Mouse-t, Tapsi Hapsit és Tom & Jerryt még mindig nem írták ki a divat forgatókönyvéből.

 
 

Az idén mindezek kiegészülnek a nyár legújabb slágerével, a fodros szoknyával és a virágokkal díszített hajgumik, hajcsatok és kitűzők sorával, melyek bár önmagukban nem kifejezetten a kislányos stílus megtestesítői, de az előzőkkel kombinálva megerősítheted velük azt a hatást.

 
 
 
 

Talán mindezért a mai felgyorsult világunk okolható, melyben az embernek sokszor szüksége van valamire, amibe kapaszkodhat, és ez lehet éppen egy-egy, a gyermekkor nyújtotta felelőtlenséget, szabadságot és elsősorban biztonságot szimbolizáló darab, de az is lehet, hogy egyszerűen egy olyan új divatirányzatról van szó, melynek darabjai időgép nélkül is visszarepítenek minket a gyermekkor csodálatos világába.

Forrás: Divat.hu

Pophercegnő=Parfumhercegnő-Britney Spears új illata

2010.08.07. 16:56 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Curious, Fantasy, Believe. A fanatikus rajongók, azt hiszem, e nevek alapján rögtön rávágják, melyik énekesnő parfümjeiről van szó. Britney Spears az elmúlt évek során már számos illattal örvendeztetett meg bennünket, és úgy tűnik, a pop hercegnője továbbra sem akar elillanni a köztudatból, szeptember végétől ugyanis megjelenik legújabb tervezésű aromakombinációja.

Britney Spears minden kétséget kizáróan remekül ért hozzá, hogyan csavarja el a férfiak fejét, így talán érdemes ráhallgatni illatok terén. Bár Miss Amerikai Álommal kapcsolatban mostanában csak botrányaitól és lecsúszásától hangos a sajtó, parfümjeiről (személyes tapasztalatok alapján is) elmondható, hogy valóban nagyon kellemesek.

Ki gondolná, hogy az énekesnő legelső parfümje már több mint 5 éves? Pedig Curious elnevezésű aromakreációja már 2004 óta illatozik a drogériák polcain.  A többek közt körtét, vaníliát és louisianai magnóliát tartalmazó alkotás olyan sikeresnek bizonyult, hogy nem sokkal ezután újabb kíváncsi társak követték.

A folytatásra két évet kellett várniuk a rajongóknak, de 2006-ban végre újabb tagokkal bővült a Curious illatcsalád. A Curious in Controll a korábbi illatok mellett orchideát is rejt magában, illetve a pophercegnő 2 kedvencét: szantálfát és pézsmát. Curious Heart elnevezésű parfümje már sokkal erőteljesebbre sikerült mind illatok, mind dizájn terén. Az Ed Hardy darabokra emlékeztető üvegcsébe Britney ezúttal tubarózsát, jázmint és lótuszvirágot is belecsempészett.

Időközben, 2005-ben az énekesnő előrukkolt egy egészen új, fantasztikusan édes parfümmel, melynek illata véleményem szerint erősen emlékeztet a vattacukoréra. Aki szereti az édességet, annak ez az illat biztos be fog jönni! A Fantasy már jóval egzotikusabb aromákat kombinál, mint a kínai vörös szilva, a kivi, a birsalma és a fehér csoki. Ez egy valódi gyümölcsös édesség.

Britney ezután sem tétovázott. Kitalálta, hogy Fantasy parfümje sem állhat egymagában, és a sikereken felbuzdulva további 3 fantáziadús illattal egészítette ki a fő művet. 2008-ban a Midnight Fantasy, majd 2009-ben az album ihlette, málnás, barackos Circus Fantasy következett. A szintén 2009-es Hidden Fantasy pedig még tovább fokozta a gyümölcsök kavalkádját, és már citromot, narancsot, sőt mandarint is magába vegyített, amit az énekesnő végül egy csipetnyi szegfűszeggel fűszerezett meg.

Britney illatainak útjai, úgy tűnik, többször is keresztezték egymást, hiszen 3. alkotása, a Believe nevet viselő, a Fantasy család bővülésével egyidőben, 2008-ban jelent meg az üzletek polcain. A főként gyümölcsös, virágos illatokat tartalmazó aromaköltemény egy újabb rész az énekesnőből.

2010: Britney Spears bejelenti, hogy ez év őszén, egészen pontosan szeptember végén egy újabb parfümmel ajándékozza meg kitartó rajongóit, melynek neve remélhetőleg nem egy letűnt időszakra, hanem egy jövőbeli nagy visszatérésre utal. Az íriszes, tubarózsás, narancsvirágos Radiance-t (azaz Ragyogás) várhatóan tévé reklámmal is népszerűsítik, és egy igazán nőies illatnak ígérkezik.

 

Bár viselkedésében már sajnos több alkalommal csalódniuk kellett rajongóinak, parfümjeivel mindig hatalmas sikereket arat. Szeptemberi parfümjének nevéhez híven pedig mi mást is kívánhatnánk neki, mint hogy Britney maga is újra régi fényében ragyogjon!

Forrás: Divat.hu

Exkluziv e shopping csak Neked

2010.08.07. 16:48 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Fashion Club néven, újabb weboldallal bővült a divatőrültek repertoárja, melyen prémium márkák kifutó termékeit tudod megvásárolni.

Exkluzív e-shopping

Az exkluzív, privát shopping clubot azok számára hozták létre, akik kedvelik a divatot, az igényes, prémium kategóriás ruhákat, cipőket és kiegészítőket. Válj Te is stílusikonná olyan márkák és tervezők egyedi darabjai közt válogatva, mint Jimmy Choo, Donna Karan, John Galliano, Givenchy, Alessandro Dell’Acqua, Calvin Klein, Chloé, Christian Lacroix, John Richmond, Kenzo, Marc Jacobs, vagy Yves Saint Laurent, lenyűgöző, akár 50-80 százalékos kedvezmény mellett.

A Fashion Club hitvallása a minőség és exkluzivitás, így kizárólag a meghívott felhasználók válhatnak a club tagjaivá és léphetnek be a stílus, a divat és a kifutók izgalmas világába.

Ezen a héten többek között Jimmy Choo, DSQUARED2, Donna Karan, Alessandro dell’Acqua, és Gianfranco Ferré táskái és cipői között válogathatsz.


Jimmy Choo csizma – Ez az extravagáns darab az igazi divatőrülteknek ajánlott. Felsőrésze puha póni szőrből készült, melyet ocelotmintásra festettek.

GFF papucs – Elegáns ám mégis figyelemfelkeltő alkotás. Platformos magassarkú papucs, mely krokodilmintásra nyomott marhabőrből készült.


DSQUARED2 magassarkú cipő – Az igazi elegáns indián style. Barna velúr bőrből alkották meg, melyet kis színes gyöngyökkel ékesítettek.

Donna Karan szandál – Egy tökéletes műalkotás, melyet három féle különböző bőrből álmodtak meg. Pántja fekete fényes marhabőr, hátsó része fekete velúr bőr, első része pedig fényes fekete gyíkbőr.


Alessandro dell’Acqua mokaszin – A kifinomult férfi cipője. Kényelmes nyári barna velúr bőr mokaszin, mely egy smart casual outfit elengedhetetlen darabja.


A FashionClub.hu jövő heti akciójában elhozza neked a Guess, Guess by Marciano, Calvin Klein és Officine Creative exkluzív termékeit. Mutatunk egy kis ízelítőt!

Guess magassarkú cipő – Platformos csoda. Az idei trendek szerelmeseinek kötelező darabja. Ennek a finoman kidolgozott barna magassarkú cipőnek egy nő sem tud ellenállni.

Guess by Marciano öv –
Csak egy jól kiválasztott kiegészítő teheti tökéletessé megjelenésed. Ez a széles csíkos öv egy örök darab lehet a gardróbodban.


Guess by Marciano táska

– Szegecses lila műalkotás. Festett marhabőr táska szegecsekkel díszítve. Méretét tekintve pont akkora, hogy minden beleférjen, amire egy nőnek szüksége van.
Calvin Kleni mokaszin – Piros velúrbőr férfi mokaszin. Egy vidám nyári szett csak ezzel a cipővel lehet tökéletes. Megfelelően kényelmes és mégis elegáns darab.Ha a fenti daraboknak nem tudsz ellenállni és mindenképpen birtokolni akarod legalább az egyiket, látogass el a www.fashionclub.hu-ra és igényelj meghívót!
Kellemes e-shoppingolást!
 
Forrás: Divat.hu

 

Emma, mit tettel magaddal

2010.08.07. 16:45 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson.

Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson.
A színésznő csutkára levágatta messze földön híres, gyönyörű hosszú loknijait. A végeredményt meg is osztotta rajongóival a weboldalán keresztül. Mintha Mia Farrow-ra hajazna a Rosemary gyermeke című alkotásban. Kétségtelenül van venne valami törékeny báj.
Azokon a felvételeken viszont, amiket már New Yorkban kattintottak el a kopasz nyakú Emmáról, hát, nagyon szeretjük őt, de inkább fiús, mint lányos.

 
Nektek melyik verzió tetszik jobban – a hosszú vagy a rövid hajú Emma?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Divat.hu
 

Matt Bellamy és Kate Hudson összeköltözik?

2010.07.31. 17:58 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Matt Bellamy már bevallotta, hogy valóban egy párt alkot Kate Hudsonnal, a hírek szerint pedig már az összeköltözést fontolgatják.

A Muse frontembere Londonban egy díjátadó során beszélt először nyíltan a színésznővel való kapcsolatáról.

 

"Nagyon jól mennek a dolgok, igazán boldog vagyok. Tök jól éreztük magunkat a Glastonbury Fesztiválon is. Kate fantasztikus nő."

 

Az énekes még a házassággal is viccelődött:

 

"Még kicsit korai lenne esküvőről beszélni. De kérdezzetek meg pár hónap múlva."

 

Tehát nem titok, hogy a két sztár fülig szerelmes egymásba. De vajon tényleg közös lakást keresnek? Egy közeli barátjuk szerint - és ugye tudjuk, hogy a "közeli barát" általában egy jó fantáziájú firkászt takar... - nagyon is igaz a dolog. Állítása szerint:

 

"Teljesen egymásba vannak habarodva. Kate-nek van Londonban egy lakása, de szeretne elköltözni, és Matt javasolta neki, hogy dobják össze a pénzüket, és vegyenek közösen egy apartmant, ahol elfér Matt stúdiója és egy játszószoba is Ryder-nek [Kate fia]."

 

Hmm... elhiszzük a dolgot vagy sem?

Forrás: neon.hu

Zac Efron sztriptíz bárban mulatozott

2010.07.31. 17:49 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Zac Efron bevallotta, hogy igaz a hír, miszerint pár napja egy sztriptíz bárba látogatott barátaival. Viszont arról szó sincsen, hogy megcsalta volna barátnőjét.

A 23 éves színész a Jimmy Kimmel Live Show-ban vallotta be, hogy tényleg elment egy sztirptíz bárba. Ám arra senki sem gondolt, hogy a fiatal szívtipró előtte felhívta kedvesét, Vanessa Hudgens-t, és engedélyt kért tőle a kiruccanásra.

 

"Az ilyen esték legnehezebb része az, amikor előtte felhívod a barátnődet. Mert hogy is kezdhetnél bele egy ilyen beszélgetésbe anélkül, hogy egy komplett seggfejnek tűnj?"

- mondta Efron a show házigazdájának.

 

Az is kiderült, hogy egyáltalán nem olyan volt a bár, mint ahogy azt a színész képzelte.

 

"Volt a fejemben egy kép arról, hogy milyen is lesz. Rengeteget hallottam az ilyen helyekről, főleg a rap zenében. Őrültjó helynek kéne lennie. Elképzeltem magam, ahogy napszemüvegben ülök egy fotelban, mint T-Pain vagy Usher. De egyáltalán nem ilyen volt."

 

Milyen édes, hogy Efron engedélyt kért a barátnőjétől; és mennyire jó fej Hudgens, hogy elengedte. Ez az igazi szerelem, amikor így megbízik egymásban két ember.

 

Forrás: neon.hu

Két anyagias lány

2010.07.31. 17:44 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A pop királynője, Madonna, és lánya, a fiatal kora ellenére nagy fashionistának kikiáltott Lourdes közös ruhakollekció kiadásán dolgoznak. Hamarosan a boltokba kerül az anya-lánya ruhamárka, amely elérhető áron kínálja darabjait a Madonna, Lourdes vagy épp a divatfanatikusoknak.

Madonna már annyi mindenben kipróbálta magát, hogy nem tud igazán újat mutatni –gondolhattuk eddig. De be kell látnunk, hogy tévedtünk. Nem tudhatjuk, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, de tény, hogy a Material Girl névre keresztelt anya-lánya kollekció új színfoltot visz a popkirálynő eddigi karrierjébe –és biztosan nem tesz majd rosszat a családi kasszának sem.

 

A mi pénztárcánk sem panaszkodhat majd, hiszen a New York-i Macy’s áruháznak tervezett darabok meglepően olcsón kerülnek a boltokba (átszámolva 4-10 ezer forintos ruhákra lehet számítani).
 

 

A Material Girl kollekció augusztus 3-án kerül a Macy’s áruházba, Madonna és lánya azonban addig sem enged minket nyugodni. Lourdes szorgalmasan pötyögi a tweeteket és a blogbejegyzéseket, elejtve egy-egy momentumot a márka részleteiről.

 

 
 
 
 
 

Nemrég egy promóciós videó is felkerült a Material Girl hivatalos honlapjára, ahol néhány sokat sejtető képet kaphatunk a kollekciót reklámozó modellről (aki a Gossip Girlből ismert Taylor Momsenre hasonlít leginkább, de ez csak puszta találgatás).

 

 

Lourdes ugyanitt megtalálható divatblogján pedig naprakész információkat kaphatunk nemcsak a márkáról, de a popkirálynő lányának ízléséről is.

Megtudhatjuk, hogy a leányzó alig várja a 14.születésnapját, amikor befestheti a haját feketére, hogy szerinte a gladiátorszandálok már nem divatosak, és hogy imádja a ’80-as évek divatját. Ezek tudatában csak remélhetjük, hogy a Material Girl kollekció az eddigi karrierjében mindig a tökéletesre törekvő Madonnához méltó darabokkal rukkol majd elő.

 

Forrás: divat.hu

 

 

Levágták az orrát és a fülét 18 évesen, mert elszökött a férjétől

2010.07.31. 17:35 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Aisha egy gyönyörű 18 éves lány Afganisztánból: a füleit és az orrát egy bírósági tárgyalást követően vágták le a tálibok. Miért? Mert Aisha elszökött férje házából, ahol az egész család rabszolgaként bánt vele.

Fotó: TIME magazin, Jodi Bieber

 

Ha nem szökik meg, minden bizonnyal megölik, hiszen rendszeresen verték és kínozták, napi 24 órában férje és családja rendelkezésére kellett állnia, mint rabszolga. A szélsőséges vallási köntösbe burkolt fanatizmusukról híres tálibok azonban nem éreztek könyörületet a szerencsétlen áldozat iránt: bűnt követett el, ezért lakolnia kell. A tárgyalást követően a bíró kimondta, hogy a család levághatja a lány füleit és orrát. Aishát a sógora fogta le, és a férje hajtotta végre rajta a kegyetlenséget.

 

Ezt követően Aisha vérbe fagyva, félig eszméletlen állapotban az utcára került, ahol - szerencséjére - női önkéntesek találták rá, és egy titkos kabuli menedékházban rejtették el. Ha Aishára rábukkannak a tálibok, halál a büntetése, amit a férj és családja készségesen végre is hajt a tehetetlen nőn. Aisha azóta éjt nappalá téve a híreket hallgatja, és abban bízik, hogy sikerül végleg megszüntetni a tálib uralmat, ami lehetetlen és embertelen törvények szerint próbálja irányítani az afgán népet.   

 

 A 18 éves megcsonkított lányt ábrázoló képet Jodi Bieber fotós készítette, aki a következőképp foglalta össze a nem mindennapi élményt:

 

"A menedékházban beszélgettem az asszonyokkal, amikor megpillantottam egy lányt, akinek csak a szeme látszott ki kendő mögül. Ahogyan a fátyla lehullott, láttam, hogy hiányoznak a fülei és az orra... és megdöbbentem. Hiszen ez egy gyönyörű lány! Azt mondtam neki: nézd, el sem tudom képzelni, mit érezhetsz, hogy így megcsonkítottak, de szeretnélek úgy bemutatni a világnak, ahogy vagy: gyönyörűen..."

 

A kép a TIME magazin friss számában kapott helyett, tökéletes illusztrációként a jelenlegi afganisztáni helyzet bemutatására, ahol most a józan ész és a jog helyett egy elvetemült, könyörtelen fanatikusokból álló csoport uralkodik.   

 

Forrás: neon.hu

Öt dolog, amit a nők imádnak a férfiakon

2010.07.31. 17:27 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már ismerjük azokat a ruhadarabokat, melyek minden férfit lázba hoznak, ha megpillantják egy nőn. Ideje azonban azokat a trükköket is megtárgyalni, amik minket, a szebbik nem képviselőit késztetnek heves szempilla rebegtetésre egy macsó egyed láttán. Egyszóval, Uraim, most Önökön a sor!

A nők többsége mindig is a férfias hímeket  kedvelte, akik lazán elegánsak vagy sportosak. Az magamutogató srácok, kik inkább csak a tükörképükbe szerelmesek és többet foglalkoznak a külsejükkel, mint egy igazi nővel, most lecsúsznak a toplistáról. Persze az elhanyagolt másik véglet sem női kedvenc, éppen ezért, íme néhány tipp, hogy minden férfi megtalálja a csábításhoz vezető középutat!

 

 

Úri muri mellény módra: Nem véletlen, hogy a templomban az ara lelkesen mondja ki az igent, általában  ez a szexi ruhadarab a vőlegények kiváltsága. De persze nem kell rögtön beköttetni a fejünket, a modern hölgyek már a hanyag elegancia képviselőjének tekintik ezt a divatkelléket. Amire azonban figyelni kell: a mellény színe mindenképpen harmonizáljon a zakóval és a nadrággal!

 

 

Formásan egy farmerben: Legyen szó átlagos napról vagy laza buliról, egy vadító farmer, mely ha a pasihoz illő fazon, biztosan feldobja bármelyik hölgy napját! A khaki színű nadrág egy hozzá passzoló inggel vagy pólóval garantáltan hatásos lesz a nők szemében.

 
 

Zakó kombinációk: Öltözz ki!- mondja a "How i met youre mother" Barneyja. Nem is téved nagyot a sorozat szívtiprója, hiszen a zakó lehet elegáns vagy sportos és mindenképpen megdobogtat néhány női szívet. Nem csupán az ingekkel néz ki jól, de egy hozzá illő pólóval vagy farmerrel a hétköznapokban is kiválóan megállja a helyét.

 
 

Több zsebes, félhosszú, katonai beütéssel: A túl rövid sortok, mint tudjuk, sosem voltak nagy kedvencek, ugyanakkor a formás férfivádlik, még mindig a lista elején állnak. Így tehát a félhosszú vagy több zsebes nadrág, némi military hatással egybekötve még mindig nagyon sikeres. Legyen szó délutáni kerti partiról,  horgászásról vagy vitorlázásról, mindenhol ajánlott a stílusos viselet.

 
 

Bokszeralsó vs. hagyományos fazon: A hosszantartó harc végén a női szemekben a laza, bővebb bokszeralsó fölényes győzelmet aratott. Szívecskés, csíkos, fekete vagy pöttyös, egy ilyen szerkóban a pasit legtöbben rögtön az ágyukba vetnék.

 

Urak, a lecke fel van adva, a hölgyek most egy igazi, stílusos férfira vágynak, aki nem fél a sportos külső mögött elegáns is lenni.

 

Forrás: divat.hu

Calvin Klein -egyszerű, mégis különleges

2010.07.31. 17:18 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Azt hiszem, a Calvin Klein márkát nem nagyon kell bemutatni egy divatőrült leányzónak sem. Mégis megpróbálunk átfogó képet adni arról, ki is a híres CK monogramos cég megálmodója, és arról, hogy mitől ilyen népszerű már a 80-as évek végétől ez a márka.

Calvin Klein a New York-i Fashion Intstitute of Technologyra járt, de soha nem diplomázott le. ’62-ben, mikor befejezte tanulmányait, tervezni kezdett New York-i butikoknak, de a kiugrásra addig várnia kellett, amíg nem találkozott Baron de Gunzburggal, akinek bemutatóin keresztül hamar a divatvilág kedvencévé vált. 1986-ban alapította meg a Calvin Klein céget, amelynek első farmerkollekciója elsöprő sikert aratott.

 
 

A Calvin Klein divatház központja Manhattanben van, és mára Philips-Van Heusen kezébe került az irányítása. A vállalat manapság nem csak női és férfiruhákat készít, hanem fehérneműket is, és illatokat is forgalmaz, amelyek szintén nagyon népszerűek.

 

 

A márka elődjét 1968-ban alapította Klein, a Calvin Klein Limitedet, amely egy kabátbolt volt New Yorkban. Állítólag egyszer a Bonwit Teller áruház egyik fejese eltévedt, és rossz emeleten szállt ki a liftből, és amikor megismerkedett Klein ruháival, annyira megtetszettek neki, hogy 50 ezer dolláros vásárlással támogatta a tervezőt. Ettől kezdve Klein nevét kezdték megismerni a divatvilágban, de még mindig nem lett annyira népszerű, mint első farmerkollekciójával. Ezeket a farmereket a 70-es évek végén adták ki, reklámjukban pedig az akkor 15 éves Brooke Shields szerepelt, enyhén erotikus pózokban.

 

 

Klein hosszú ideig anyagi problémákkal küzdött, a 90-es években többször eladásra tette fel cégét, de eladni nem tudta. 2002-ben tudott végre megállapodni Phillips-Van Heusen pólókészítővel, aki megvette tőle a CK márkát. A CK kreatív igazgatója ma a brazil Francisco Costa, aki korábban is dolgozott már a tervezővel.

 
 

A CK, annak ellenére, hogy Klein sokszor küzdött anyagi gondokkal, élvonalbeli márka maradt alapításától kezdve napjainkig. Letisztult formái és egyszerű, mégis különleges fazonjai hordhatóvá, szerethetővé teszik a CK ruhákat. Természetesen ruhák mellett kiegészítőket is találunk a nagyszerű tervező repertoárjában. Mi külön kiemelnénk a cipőket, amelyekmeglepő formáikkal és stílusos eleganciával kiemelkednek a tervezők munkái közül.

 

Forrás: divat.hu

Sztárok és hajszíneik

2010.07.31. 17:04 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Nem tudjátok, milyen hajszínt válasszatok magatoknak, melyik szín állna a legjobban? A döntés mindenképpen nehéz, hiszen mindenki a neki legmegfelelőbbet akarja megtalálni. Nehogy azt higgyétek, ez csak nálatok van így, bemutatjuk azokat a sztárokat, akik szinte minden hajszínt kipróbáltak már, és most az örök klasszikusnál, a szőke színnél kötöttek ki. Ti meg eldönthetitek, jól választottak-e vagy sem!

Minden nőnél legalább egyszer eljön az a pillanat, hogy változtatni akar a frizuráján, akár színt, akár fazont. A festékszín kiválasztása a legnehezebb feladat, hiszen ez a döntés jó időre meghatározó lehet, nem lehetünk egyik nap feketék, másik nap meg már szőkék. A most következő színész- és énekesnők elég gyakran váltogatják hajszínüket, kisebb-nagyobb sikerekkel.

 

 

Ashley Tisdale

 

A fiatal színésznő hajszíne eredetileg barna, bár a közönség már szőke hajkoronával ismerhette meg a High School Musical című filmben. Ezután visszatért a természetes hajszínéhez, és mélybarnára fest ette haját, amivel kicsit kitört ebből a tinivígjátékos szerepkörből, komolyabb megjelenést kapott.

 
 

A nyár beköszöntével azonban ismét szőke tincsekkel kapták lencsevégre, ami nem is meglepő, hiszen mi is úgy gondoljuk, hogy Ashleynek bár a barna szín sem állt rosszul, a szőkének köszönhetően kisugárzása is erőteljesebb, jó választás volt ismét világosíttatni a haján.

 
 

Rihanna

 

A barbadosi származású énekesnő igazi átváltozóművész a hajszínek tekintetében. Amikor 2005-ben karrierje beindult, a nagyközönség hosszú, barna hajkoronával ismerhette meg. Ezután váltott a vagány csaj stílusra, haját feketére fest ette és rövid, fiús fazon csináltatott hozzá.

 
 

Majd itt még nem állt meg, és szőkére világosíttatta fekete tincseit. Valljuk meg, ez már azért kicsit durva, szerintem a fekete, rövid haj igazán szexis megjelenést biztosított az énekesnőnek. Bár ő most sem elégedett teljesen a hajszínével, hiszen a napokban piros hajjal jelent meg, hogy még jobban erősítse lázadó és vadóc stílusát.

 Lindsay Lohan

 

 
 

A botrányairól inkább, mint színészi alakításairól ismert fiatal sztárt természetes, vörös hajszínnel ismerhette meg a közönség még a kilencvenes években. Ám ahogy telt-múlt az idő, a színésznő már minden színt kipróbált.

 
 

Volt már fekete, barna és most az extravilágos szőke színben pompázik a hajkoronája. Tudom, hogy mindenki szeretné egyszer kipróbálni ezt a világos árnyalatot, de én úgy gondolom, hogy Lindsaynek a vörös szín volt az, ami igazán jól állt.

 

 

A fent említett példákból kiderült, hogy nem mindenkinek áll jól a szőke hajszín. Persze mindenki maga dönti el, hogy milyen árnyalat tetszik neki a legjobban, azért nem árt odafigyelni arra, mi illik legjobban a bőrünkhöz és a személyiségünkhöz. Ti mit gondoltok, jól döntöttek a sztárok a szőke szín kiválasztásakor?

 

Forrás: divat.hu

Befűzve

2010.07.31. 16:54 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Régen speciális kínzóeszköz volt, amit a kötelező használat miatt a nők annyira meggyűlöltek, hogy jó száz évre el is felejtették – most mégis visszatért és nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha. Hogy igen és hogy ne viseljük a fűzőnket?

A fűző talán az egyik legnőiesebb, legszexibb ruhadarab, ami manapság a hálószobából átvándorolt a mindennapi ruháink közé. Éppen ezért vigyázunk kell, hogy ha viseljük, ne tűnjünk úgy, mintha a hálóingünk fölé elfelejtettünk volna felsőt venni. Persze ez azon is múlik, milyen stílusú fűzőt viselünk, mégis, nagyon könnyű beleesni ebbe a csapdába.

 

 

A fűzők a hétköznapi ruhatár részeként farmerrel mutatnak a legjobban. Ez egy kicsit lezserebbé, mindennapibbá teszi az egyébként elegáns és kicsit merész ruhadarabot. A farmer színe gyakorlatilag teljesen mindegy, igazíthatjuk a fűző színéhez is, de egy átlagos kék is teljesen megfelel arra, hogy szexik, mégis visszafogottak legyünk.

 
 

A nyári nagy melegben nehéz megfogadni ezt a tanácsot, mégis leírom: ne viseljétek a fűzőt miniszoknyával vagy rövidnadrággal. Kicsit közönséges hatást kelt, nem utcára, inkább a hálószobába való viselet. Ha nem akartok úgy járni, mint Victoria Beckham vagy Paris Hilton, gondoljatok arra, hogy a fűző önmagában egy merészebb ruhadarab, nem szabad csipkés minivel vagy latexnadrággal megbolondítani.

 
 

Kiegészítők terén a fűző nem enged túl sokat variálni. Nyaklánccal ne rontsuk el a ruhadarab szépségét, inkább a fülbevalóval és a karkötőkkel vigyünk egy kis egyediséget az összeállításba. Mivel a míder önmagában is elegáns, ezért nem kell túlöltöztetni, elég egy visszafogott karlánc vagy egy csillogó köves fülbevaló.

 
 

A dizájnerek is előszeretettel terveznek fűzőket. A legnagyobb divatházak szinte mindegyikében megtalálható egy-egy fűzős darab, ha magában nem, ruhával vagy overállal kombinálva.

 

 

Dolce és Gabbana bézs, letisztult vonalú fűzőt álmodott meg, derekán egy csinos pánttal, ami kiemeli a derekat. Ezt a fazont mindenkinek jó szívvel ajánlhatjuk, hiszen az öv kicsit összenyomja a derekat, így homokóra-formát kölcsönöz viselőjének. A Bottega Veneta-fűző stílusban hasonlít, mégis óvatosabbnak kell lennünk vele, hiszen csak a laposabb hason és a vékonyabb derékon áll jól. Kicsit megnyújtja a hasat hosszanti csíkjainak köszönhetően. A Dior fűző inkább hálószobába, mint utcára való, de a jól megválasztott kiegészítőkkel és nadrággal akár egy alkalmi felsőnek is hordhatjuk. Gyönyörű, csipkés, merevített és mell alatt húzott: mindenkinek garantáltan jól áll.

 

 

A Chanel divatház a fürdőruhadivatba is becsempészte a fűzőt. Ez a darab elegáns, visszafogott, ráadásul derékban vékonyít, így olyan darázsderekat varázsolhatunk vele, amit még Beyoncé is megirigyelhetne.

 

 
 

Galliano rátett még egy lapáttal: az újító szellemű divatdiktátor már férfiaknak is tervezett fűzőket. Egyelőre – és reméljük még jó ideig – nem törtek be a hétköznapi viselet területére, de, ahogy ezt a férfi leggingseknél is megtanultuk: ami késik, nem múlik…

Addig is maradjunk a jól bevált női daraboknál. Ha szexisek, elegánsak és nőiesek akarunk lenni, a fűző nagyszerű választás bármilyen alkalomra. Csupán a kiegészítőkkel kell variálnunk ahhoz, hogy minden alkalomra felkaphassuk kedvenc míderünket és elvarázsolhassunk mindenkit „végzet asszonya” kisugárzásunkkal.

 

Forrás: divat.hu

A Geil magazin kampánya az „igazi” férfiakért

2010.07.31. 16:44 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Aki szemmel tartja a férfidivatot is, annak talán már feltűnt, hogy egyre több kézitáskával szaladgáló modell található a kifutón. Az igazi férfi, nem borotválja a lábát...

„Mentsük meg a férfiakat!” jelszóval indított kampányt a német férfi életmód és stílus magazin, a Geil.

 

 

Ez a férfiaknak szóló lap nem tartalmaz sem meztelen nőket, sem autókat – amiknek igen nagy a rajongótáboruk, sokkal inkább utazási, életmód és stílus tippekkel van tele a magazin.

 

 

A fotósorozatot Tony és Idris készítették, melyeken Marcus Andersson, Doug Porter, Chris Mosier és David Axell szerepel mint az igazi férfiak, akik izmosak, szőrösek és szexik.

 

 

A magazin főszerkesztője, Leith Clark szerint egyre több 15 éves, vékony testalkatú fiúcska szaladgál a kifutón női táskával és feszülős nadrággal – erre szeretné felhívni a figyelmet a főszerkesztő, és hogy ez igen „veszélyes” lehet az igazi férfiakra nézve.

 

 

A másik szerkesztő, Daniele Mancinetti is az igazi férfiak mellett kampányol, s talán ő retteg a legjobban, hogy ezek a férfiak majd eltűnnek a kifutókról végleg.

 

 

A képek a szeptemberi újságban fognak majd megjelenni, amivel ellentétben áll a nyári címlap fotója: nem is a köntös, sokkal inkább a talpig borotvált láb a szembetűnő egy „Mentsük meg a férfiakat!” kampány kellős közepén…

 

 

Te mennyi esélyt adsz az „igazi” férfiaknak a fiúcskákkal szemben

a kifutón?

 

Forrás: divat.hu

Disney mesék ihlette sminkkollekció

2010.07.31. 16:38 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Mivel manapság nagy népszerűségnek örvendenek a mesefigurás ruhák és kiegészítők, így a nagy kozmetikai cégek sem maradhatnak le az épp aktuális trendekről. Ennek köszönhetően az egyik legnépszerűbb márka, a MAC összeállt a Disney stúdióval, hogy megalkossák mesés termékeiket. Most nézzük meg, milyen lett a végeredmény!

A Disney figurákkal készített kollekció a Venomous Villains nevet kapta, és várhatóan szeptemberben kerül majd az üzletek polcaira. Négyféle, limitált kiadású sminkterméket dobnak piacra, amelyek között mindenki megtalálhatja majd a neki megfelelőt.

 

 

A mesés kollekción meglepő módon nem Hófehérke vagy Csipkerózsika, de még nem is az édes kis őzike, Bambi fog szerepelni. Itt most inkább az intrikus, gonosz és nem éppen kifinomult húzásaikról ismert mesehősök kerülnek főszerepbe.

 

 

Az első negatív figura, aki megjelenik a különleges sminkcuccokon az Szörnyella De Frász lesz, akit a 101 kiskutya című meséből ismer a közönség.

 

 

Helyet kapott még a termékeken Hófehérke gonosz mostohaanyja az elmaradhatatlan mérgezett almájával. A hercegnő és a béka című meséből megismert Dr. Facilier, bár én személy szerint nem ismerem annyira ezt a történetet.

 

 

Aki pedig a Csipkerózsika mesét szerette kisgyerekkorában a legjobban, az a gonosz tündért, Demonát is megtalálhatja a kollekció darabjai között.

 

 

Mivel negatív karakterek lesznek láthatóak a termékeken, nem meglepő, hogy a sminkcuccok is sötét színekben - lila, kék, bordó és a fekete árnyalatai- fognak pompázni. A kollekció körülbelül negyven darabból áll majd, amelyek között a szájfények, rúzsok, pirosítók és szemhéjpúderek is megtalálhatók majd.

 

 

Aki pedig nem szereti a gonosz főhősöket, annak csak jövő tavaszig kell várnia, hiszen a MAC bejelentette, hogy folytatja ezt a mesés vonulatot, és legközelebb Wonder Women fog feltűnni kedvelt termékei reklámarcaként. Bevallom, én már nagyon várom a kollekciót. Nektek tetszenek ezek a különleges sminkek?

 

Forrás: divat.hu

Ilyen lesz az őszi ékszerdivat

2010.07.31. 16:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Az orosz Vogue legfrissebb számában egy nagyszerű anyagot szentelt az őszi szezon ékszertrendjének bemutatására.

Gyöngy, strassz, vörös, fehér, fekete - címszavakban így lehetne összefoglalni a szezon fő divathullámait. Legnagyobb népszerűségnek az apró, fehér drágakövek és a gyöngyök örvendenek majd, ez utóbbiak jellemzően láncokkal, fémbetétekkel kombinálva, ami némi vadságot kölcsönöz az egyébként nemes anyagnak. A gyöngynyakláncok idén hosszúak, mint a tízes-húszas években, gyakran fekete gyöngyök is megjelennek díszítésképpen, és a gyöngyszemek nagyobbak a megszokottnál. A bátrabbak nyugodtan vállalják be a soksoros, markáns láncokat és karkötőket is, de ezekből feltétlenül egyfélét válasszanak, mert a különbözőség ez esetben inkább nevetséges, mint menő.

 

A fekete-fehér, fekete-ezüst, vörös-fehér, vörös-ezüst is kedvelt párosítás a szezonban - a többmedálos-többsoros, csavarmintás, virág alakban rendezett motívumokkal nem nyúlhatunk mellé.

 

 

 

 

Ha valaki marad a szokásos aranyszínnél (akár valódi, akár bizsu) szerezzen be 1-2 érdekes alakú medált: az állat- vagy virágformájú, viszonylag nagy díszek mennek most. Az órák nagy számlaposak, díszítettek, általában apró strasszokkal kirakottak, kifejezetten hangsúlyosak lesznek ebben a szezonban - óvakodjunk azonban attól, hogy strasszos órát és gyűrűt gyöngyös karkötővel-nyaklánccal párosítsunk. Jóból is megárt a sok.

 

Forrás: neon.hu