RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Öltözz a pasid szekrényéből!

2010.08.14. 17:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Régen még tabunak számított, ma már a legnagyobb divat –hogyan öltözködj a pasid ruhái közül? Hiába hord nálad hat számmal nagyobb ruhákat, hiába háromszor akkora a válla, mint a Tied, akkor is megtalálhatod a számodra tökéletes darabokat az ő szekrényében is.

Ha esetleg húzná a száját, hogy miért kutakodsz kora reggel a sajátod helyett az ő szekrényében, csak mutasd meg neki ezt a cikket –amíg átböngészi, Te  kiválogathatod az aznapi ruháidat, és még őt is meggyőzheted, hogy nem őrültél meg, csak követed a legújabb divatot. Meglátod, ahogy átöltözöl előtte, akkor is eláll a lélegzete, ha addig be nem állt a szája arról, hogy mit keresel az ő cuccai között. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad, mindketten jól jártok –és megmutathatod neki, hogy a boyfriend fashion igazán nem hülyeség, sőt. Szexi, laza és igen divatos.

 

 

Persze nem arra biztatunk, hogy cuccolj át az ő szekrényéből a Tiedbe, meghagyva neki néhány alsónadrágot és pár zoknit (na jó, esetleg azt a csúnya, kinyúlt fehér pólót, amit edzéshez használ…). Sokkal inkább az ingek, sálak, kalapok, sapkák és nadrágok között kutakodj, hiszen ezek azok, amiket saját ruhatáradhoz és stílusodhoz igazíthatsz.

 

 

Nyugaton először a boyfriend jeans tört be a divatiparba –lányok a barátjuk néhány számmal nagyobb farmerjeit kezdték hordani. Ez azonban csak azoknak a lányoknak áll jól, akiknek formás és hosszú lábaik vannak, hiszen a laza, bő fazonban csak nekik nem tűnik zömöknek az alakjuk. Ma a gyártók már a nőknek is csinálnak külön ilyen fazonú farmereket, a csípőnél női mérettel, hogy ne kelljen hatalmas övekkel magunkon tartanunk egyetlen párunk nadrágjait.

 

 

Aztán itt vannak az ingek. Igen, rajtuk is eszeveszett szexin állnak, de mi még rátehetünk egy lapáttal. Viseljétek rövidnadrágggal vagy leggingsszel, csípőtökön egy nagy övvel, dekoltázst villantva. Az ujját pedig ne felejtsétek el feltűrni, hiszen csak így lesz igazán divatos az összhatás. Nem véletlen, hogy a fiúk imádják, ha a barátnőjük reggel saját ruhája helyett az ingükbe bújik bele…

 
 

A kiegészítők terén a variációk száma végtelen. A kalapokról, ugye, egy szót sem kell ejtenem? Egy szexi felsővel, feszülős nadrággal igazán jól mutatnak a női fejen is. Ugyanez a helyzet a sapkákkal –ha hidegebbre fordul az idő, nyugodtan kapjuk fel szívünk választottjának rikkancssapkáját vagy kötött fejfedőjét –garantáltan olyan lesz, mintha ránk öntötték volna. A kendők, amiknek mindig olyan illatuk van, mint Neki, szintén tökéletes kiegészítői lehetnek ruhatárunknak… főleg, ha szeretjük a letisztult, elegáns, visszafogott öltözködést, hiszen valószínűleg neki nem rózsaszín-kék-fehér virágos kendők lógnak a nyakából (legalábbis reméljük).

 

 

És mit tegyünk, ha párunk a privát divatbemutató után is húzza a száját, hogy az ő ruháit szeretnénk hordani? Ajánljuk fel neki, hogy a nap végén ő hámozhat ki belőlük –ez már garantáltan meggyőzi őt arról, mennyire jó is, hogy divatba jött a boyfriend fashion.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr372221683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása