RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Légy színes egyéniség!

2010.08.14. 16:56 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A mesék kihagyhatatlan eleme, és állítólag ha egyszer valaki rálelne a végére, még egy kincsesládát is találna. A szivárvány színei nincsenek korhatárhoz kötve. Persze nem arról van szó, hogy tetőtől talpig színárban kell úszni, mert az már túlzás, de egy-egy kiegészítőben még nem árt. Vessünk egy pillantást, hogy mit hordhatunk a legélénkebb színpompában.

 

Kiegészítők

 

A legnagyobb választék talán a kiegészítők terén van. Hordhatunk gyűrűt, nyakláncot, karkötőt. Szinte bármilyen ékszer létezik ezekben a színekben.

 
 
 

A merészebbek a megszokott színű harisnyák helyett akár szivárványmintásat is választhatnak.

 
 

A sztárok körében is terjed ez a trend. Általában ők is egyszínű öltözetüket próbálják feldobni a mesék hangulatát idéző színkavalkáddal.

 
 

Cipők

 

Persze a bátrabb tervezők , mint Jimmy Choo is bevállalja az extrém mintákat és stílust.

 
 

Ha nem érzed magad biztonságban a magas sarkakon, akkor Neked találták fel a szivárványszínű edzőcipőt.

 

 

Öltözék

 

Ruhák terén már nem olyan nagy a választék. Általában pólókon jelenik meg a szivárvány, de inkább csak mintaként. A celeb üdvöske, Lindsay Lohan ezekben a ruhákban megnyert magának.

 
 

Persze csak egy fél pillanatig, hiszen mindenki tudhatja, hogy a szivárványszínű ruháit zebracsíkos rabruhára cserélte. Lohanon kívül vannak még jó ízlésű emberek, így találtam egy olyan hölgyet, aki az esküvői ruháját tervezte meg „mesésre”.

 
 

A bátrabbak a sminkjükben is felhasználhatják a színorgiát. A körmöknél pedig sosem árt, ha színt viszünk az életükbe.

 

 

Merjünk színesen élni, és ezt a ruhatárunkon is jelenítsük meg. Egy borúsabb napot is képes feldobni a legtöbb színt magába foglaló motívum. Szivárványra fel!

 

Forrás: divat.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr332221605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása