RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Pophercegnő=Parfumhercegnő-Britney Spears új illata

2010.08.07. 16:56 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Curious, Fantasy, Believe. A fanatikus rajongók, azt hiszem, e nevek alapján rögtön rávágják, melyik énekesnő parfümjeiről van szó. Britney Spears az elmúlt évek során már számos illattal örvendeztetett meg bennünket, és úgy tűnik, a pop hercegnője továbbra sem akar elillanni a köztudatból, szeptember végétől ugyanis megjelenik legújabb tervezésű aromakombinációja.

Britney Spears minden kétséget kizáróan remekül ért hozzá, hogyan csavarja el a férfiak fejét, így talán érdemes ráhallgatni illatok terén. Bár Miss Amerikai Álommal kapcsolatban mostanában csak botrányaitól és lecsúszásától hangos a sajtó, parfümjeiről (személyes tapasztalatok alapján is) elmondható, hogy valóban nagyon kellemesek.

Ki gondolná, hogy az énekesnő legelső parfümje már több mint 5 éves? Pedig Curious elnevezésű aromakreációja már 2004 óta illatozik a drogériák polcain.  A többek közt körtét, vaníliát és louisianai magnóliát tartalmazó alkotás olyan sikeresnek bizonyult, hogy nem sokkal ezután újabb kíváncsi társak követték.

A folytatásra két évet kellett várniuk a rajongóknak, de 2006-ban végre újabb tagokkal bővült a Curious illatcsalád. A Curious in Controll a korábbi illatok mellett orchideát is rejt magában, illetve a pophercegnő 2 kedvencét: szantálfát és pézsmát. Curious Heart elnevezésű parfümje már sokkal erőteljesebbre sikerült mind illatok, mind dizájn terén. Az Ed Hardy darabokra emlékeztető üvegcsébe Britney ezúttal tubarózsát, jázmint és lótuszvirágot is belecsempészett.

Időközben, 2005-ben az énekesnő előrukkolt egy egészen új, fantasztikusan édes parfümmel, melynek illata véleményem szerint erősen emlékeztet a vattacukoréra. Aki szereti az édességet, annak ez az illat biztos be fog jönni! A Fantasy már jóval egzotikusabb aromákat kombinál, mint a kínai vörös szilva, a kivi, a birsalma és a fehér csoki. Ez egy valódi gyümölcsös édesség.

Britney ezután sem tétovázott. Kitalálta, hogy Fantasy parfümje sem állhat egymagában, és a sikereken felbuzdulva további 3 fantáziadús illattal egészítette ki a fő művet. 2008-ban a Midnight Fantasy, majd 2009-ben az album ihlette, málnás, barackos Circus Fantasy következett. A szintén 2009-es Hidden Fantasy pedig még tovább fokozta a gyümölcsök kavalkádját, és már citromot, narancsot, sőt mandarint is magába vegyített, amit az énekesnő végül egy csipetnyi szegfűszeggel fűszerezett meg.

Britney illatainak útjai, úgy tűnik, többször is keresztezték egymást, hiszen 3. alkotása, a Believe nevet viselő, a Fantasy család bővülésével egyidőben, 2008-ban jelent meg az üzletek polcain. A főként gyümölcsös, virágos illatokat tartalmazó aromaköltemény egy újabb rész az énekesnőből.

2010: Britney Spears bejelenti, hogy ez év őszén, egészen pontosan szeptember végén egy újabb parfümmel ajándékozza meg kitartó rajongóit, melynek neve remélhetőleg nem egy letűnt időszakra, hanem egy jövőbeli nagy visszatérésre utal. Az íriszes, tubarózsás, narancsvirágos Radiance-t (azaz Ragyogás) várhatóan tévé reklámmal is népszerűsítik, és egy igazán nőies illatnak ígérkezik.

 

Bár viselkedésében már sajnos több alkalommal csalódniuk kellett rajongóinak, parfümjeivel mindig hatalmas sikereket arat. Szeptemberi parfümjének nevéhez híven pedig mi mást is kívánhatnánk neki, mint hogy Britney maga is újra régi fényében ragyogjon!

Forrás: Divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr412205829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása