RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Leendő divatdiktátorok egy valóságshowban

2010.08.07. 17:31 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már a 8. évadot kezdik Amerikában, de már Ausztrália, Korea és Kanada is csatlakozott az őrülethez. Ennek a divat fergetegnek a neve Project Runway, amit a szemfülesek hazánkban is elkaphatnak, ugyanis nálunk is játsszák a tévében Leendő divatdiktátorok címen.

 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, de lehetett fiú is, aki arról álmodott, hogy divattervező lesz. Természetesen, ahogy mondják, Amerika az álomgyáros, épp ezért ott próbálkozik a sok-sok álmodozó.

 

 

Egészen addig ilyen mesés a helyzet, ameddig nem találják magukat szembe a műsor házigazdáival és zsűritagjaival. Most itt nem Heidi Klumra gondolok vagy Tim Gunnra, mert nem ők a legszőrösszívűbbek.

 
 

Azonban Michael Kors, amerikai vezető designer, és Nina Garcia, a Marie Claire főszerkesztője már korántsem olyan bájosak a versenyzőkkel.

 
 

Most már pár információ birtokába juthattunk, hogy miről is szól a műsor, de még mindig nem tudunk eleget. Mindegyik évadban több százan jelentkeznek a versenyre, hogy majd a legjobb három közé jutva bemutathassák kollekciójukat a New York-i divathéten.

 

 

De a verseny végéig eljutni nem kis játszma. Több héten át tartó versenyfutás az idővel. A résztvevők megkapják az éppen aktuális feladatot, amit általában két nap alatt meg is kell oldani. Kevés az idő a tervezésre, és még kevesebb arra, hogy összeszedjék a megfelelő anyagokat a ruhadarabhoz.

 
 

A versenyzők az amerikai Parsons divatiskolában dolgoznak a műsor ideje alatt. Az általuk kreált darabokat, az előbb már említett két zsűritagon kívül Heidi Klum és egy vendég szokta zsűrizni. A plusz egy fő volt már Zac Posen amerikai tervező, Donna Karan, vagy éppen Nicole Richie.

 

 

Akit érdekel a divatszakma, annak nem árt utánanézni ennek a műsornak, ugyanis elég nagy a hasonlóság a való élettel. A versenyzők hétről hétre küzdenek a bent maradásért, és próbálják magabiztosan tálalni az általuk képviselt stílust. Azonban egy mondatnak mindig ott kell lebegni a szemük előtt. Ez pedig a Heidi Klum szájából oly sokszor elhangzott „One day you’re in, and the next day you’re out” – „Az egyik nap még bent vagy, a másik nap már sehol.”

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr862205867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása