RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Exkluziv e shopping csak Neked

2010.08.07. 16:48 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Fashion Club néven, újabb weboldallal bővült a divatőrültek repertoárja, melyen prémium márkák kifutó termékeit tudod megvásárolni.

Exkluzív e-shopping

Az exkluzív, privát shopping clubot azok számára hozták létre, akik kedvelik a divatot, az igényes, prémium kategóriás ruhákat, cipőket és kiegészítőket. Válj Te is stílusikonná olyan márkák és tervezők egyedi darabjai közt válogatva, mint Jimmy Choo, Donna Karan, John Galliano, Givenchy, Alessandro Dell’Acqua, Calvin Klein, Chloé, Christian Lacroix, John Richmond, Kenzo, Marc Jacobs, vagy Yves Saint Laurent, lenyűgöző, akár 50-80 százalékos kedvezmény mellett.

A Fashion Club hitvallása a minőség és exkluzivitás, így kizárólag a meghívott felhasználók válhatnak a club tagjaivá és léphetnek be a stílus, a divat és a kifutók izgalmas világába.

Ezen a héten többek között Jimmy Choo, DSQUARED2, Donna Karan, Alessandro dell’Acqua, és Gianfranco Ferré táskái és cipői között válogathatsz.


Jimmy Choo csizma – Ez az extravagáns darab az igazi divatőrülteknek ajánlott. Felsőrésze puha póni szőrből készült, melyet ocelotmintásra festettek.

GFF papucs – Elegáns ám mégis figyelemfelkeltő alkotás. Platformos magassarkú papucs, mely krokodilmintásra nyomott marhabőrből készült.


DSQUARED2 magassarkú cipő – Az igazi elegáns indián style. Barna velúr bőrből alkották meg, melyet kis színes gyöngyökkel ékesítettek.

Donna Karan szandál – Egy tökéletes műalkotás, melyet három féle különböző bőrből álmodtak meg. Pántja fekete fényes marhabőr, hátsó része fekete velúr bőr, első része pedig fényes fekete gyíkbőr.


Alessandro dell’Acqua mokaszin – A kifinomult férfi cipője. Kényelmes nyári barna velúr bőr mokaszin, mely egy smart casual outfit elengedhetetlen darabja.


A FashionClub.hu jövő heti akciójában elhozza neked a Guess, Guess by Marciano, Calvin Klein és Officine Creative exkluzív termékeit. Mutatunk egy kis ízelítőt!

Guess magassarkú cipő – Platformos csoda. Az idei trendek szerelmeseinek kötelező darabja. Ennek a finoman kidolgozott barna magassarkú cipőnek egy nő sem tud ellenállni.

Guess by Marciano öv –
Csak egy jól kiválasztott kiegészítő teheti tökéletessé megjelenésed. Ez a széles csíkos öv egy örök darab lehet a gardróbodban.


Guess by Marciano táska

– Szegecses lila műalkotás. Festett marhabőr táska szegecsekkel díszítve. Méretét tekintve pont akkora, hogy minden beleférjen, amire egy nőnek szüksége van.




Calvin Kleni mokaszin – Piros velúrbőr férfi mokaszin. Egy vidám nyári szett csak ezzel a cipővel lehet tökéletes. Megfelelően kényelmes és mégis elegáns darab.



Ha a fenti daraboknak nem tudsz ellenállni és mindenképpen birtokolni akarod legalább az egyiket, látogass el a www.fashionclub.hu-ra és igényelj meghívót!
Kellemes e-shoppingolást!
 
Forrás: Divat.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr402205818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása