RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Emma, mit tettel magaddal

2010.08.07. 16:45 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson.

Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson.
A színésznő csutkára levágatta messze földön híres, gyönyörű hosszú loknijait. A végeredményt meg is osztotta rajongóival a weboldalán keresztül. Mintha Mia Farrow-ra hajazna a Rosemary gyermeke című alkotásban. Kétségtelenül van venne valami törékeny báj.
Azokon a felvételeken viszont, amiket már New Yorkban kattintottak el a kopasz nyakú Emmáról, hát, nagyon szeretjük őt, de inkább fiús, mint lányos.

 
Nektek melyik verzió tetszik jobban – a hosszú vagy a rövid hajú Emma?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Divat.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr122205816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása