RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Celebfelhozatal fürdőruhákban

2010.08.07. 17:20 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ahogy mindenki más, úgy a sztárok is fürdőruhára váltják a dizájner darabokat, ha beköszönt a 40 fokos kánikula. Az elmúlt néhány év legjobb és legrosszabb fürdőzős öltözékeit nézhetitek át. Már most le kell szögeznem, hogy nem a kárörvendőknek kedvezek, ugyanis egy narancsbőrös feneket sem fogunk kielemezni.

 

A pophercegnő Rihanna szinte hónapról hónapra, sőt napról napra alakul át, és veszi fel a legmerészebb ruhadarabokat. Ugyanez vonatkozik a fürdőruháira is. Merészen párosítja az össze nem illő felsőt és alsót, mindezt ízlésesen. Amikor az egyszerűségre szavaz, és fehér bikinit húz, akkor is tökéletesen teszi.

 
 

Az énekespalánta Ashley Tisdale fürdőruhái valószínűleg távol állnak a High School Musicalben játszott karakterétől. Semmi cicoma, se csilli-villi, szőrös rózsaszín bigyó. Azt kell mondjam, teljesen rendben van.

 
 

Katy Perry, aki szókimondó dalszövegeiről és extrém megjelenéséről híres, fürdőruhában kicsit lejjebb tette a mércét. Nem akar feltűnést, se kiríni a tömegből. Jól is tette, hogy inkább az egyszerűbb darabokat választotta, ezzel biztos nem lőtt mellé.

 
 

A mozivászon mostanság legkedveltebb üdvöskéje egyáltalán nem nyűgözött le. Kristen Stewart, aki sosem volt híres arról, hogy jól öltözne, most rátett még egy lapáttal. Ez a fürdőruha szerintem annyira rettenetes, hogy azt kell mondjam, a mellette ülő pasas fürdőgatyája jobban tetszik.

 

 

A következő tini kedvenc nem a fürdőruha választással lőtt túl a célon, sőt azok még tetszenek is. Azonban az már egyáltalán nem tetszik, hogy saját magát fényképezgeti szájcsücsörítve. A kislány lassan kinövi a Disney-t…

 
 

Kesha, aki úgy nézem, arra tette fel életét, hogy megbotránkoztassa az embereket, ismét sikerrel járt. Legutoljára a vízbe is úgy ment be, hogy a kedvenc rocksztáros pólóját is vitte magával. Később lekerült a felső, de anélkül sem aratott nagy sikert.

 
 

A Hősök című sorozat szuperképességekkel rendelkező szereplője, Hayden Panetterie néha jól választ, néha nem. A csíkos fürdőruhája igen jól mutat rajta, de a Hello Kittyvel kicsit gyerekes.

 
 

Taylor Swift, aki eredetileg country zenéivel kezdte pályafutását, mára már inkább a popszakmában tör felfelé. Érdekes a fürdőruha választása, ugyanis nem éppen fiatalos. Ha nem bikiniben van, akkor egy egyszerű strandruhában is elszórakozik a parton.

 
 

Elég vegyes a felhozatal, egyben viszont mindegyik megegyezik. A fürdőruhák területén nem követik a divatot, sőt inkább azt választják, ami jól áll és kényelmes. Döntsetek Ti is így, és bátran vegyetek példát az ízlésesen strandoló hírességekről.

 

Te melyiket választod?

Forrás: Divat.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr362205862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása