RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Barnaság kis rásegítéssel

2010.08.07. 17:02 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ha Te is a világosabb bőrűek táborába tartozol, és nem barnulsz le egy-két napozás után, sőt még a szolit se bírod, akkor érdemes kísérletezned egy kicsit a különböző önbarnítókkal. Mi szétnéztünk egy kicsit a felhozatalban, és adunk néhány tippet is a hatékony használathoz!

Nyáron illik némiképp lebarnulni. Mert a barna bőr amellett, hogy egészséget, fittséget és derűt áraszt, segít optikailag karcsúbbnak tűnnünk. Bár napjainkban, mikor már kétszer is meggondoljuk, hogy kifeküdjünk-e a napra vagy sem, sőt még a szolárium sugarairól is kétes hírek kelnek szárnyra, sokan nyúlnak a különböző önbarnító termékek után. 

 
 

Még mielőtt vadul magunkra kennénk egy tubus önbarnítót, érdemes pár tanácsot megfogadni a kellemetlen csíkok és sárgaság elkerülése érdekében. 

 

A termékek titka az úgynevezett dihidroxi-aceton (DHA), aminek köszönhetően a  bőrünk alig egy hét leforgása alatt egészséges barna árnyalatot nyer. Az első alkalmazáskor ez az anyag reakcióba lép a bőrünk aminosavaival, és alig 8 óra leforgása alatt a legfelső bőrréteg már be is barnul. Károsodást nem okoz, hiszen az élő sejtekkel, amik a bőr alsóbb rétegében találhatók, nem érintkezik.

 

 

Válasszuk akár a szalonos fújást vagy az otthoni, saját kezű felvitelt, a bőrünket tetőtől-talpig le kell radíroznunk, illetve szőrtelenítenünk a kritikusabb területeken. Az egyenletes felvitelt követően kerülni kell az aktív, izzadást kiváltó tevékenységeket, mert az is befolyásolhatja az eredményt. A körmök besárgulását pedig úgy kerülhetjük el, hogy a kényes területeket bekenjük a művelet előtt vazelinnel.

 

 

Az esetleges foltokat is lehet orvosolni. A fehér területet be kell kenni világosabb krémmel, szükség esetén többször is.

 

 

A legfontosabb, hogy a megfelelő terméket és árnyalatot válasszuk. Úgy tűnik, hogy a magamfajta porcelánbabáknak is van esélyük egy kis érzéki és szexi barnaságra, csak ügyeskedni kell egy kicsit egy-két kenceficével.

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr842205843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása