RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Sztárok és hajszíneik

2010.07.31. 17:04 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Nem tudjátok, milyen hajszínt válasszatok magatoknak, melyik szín állna a legjobban? A döntés mindenképpen nehéz, hiszen mindenki a neki legmegfelelőbbet akarja megtalálni. Nehogy azt higgyétek, ez csak nálatok van így, bemutatjuk azokat a sztárokat, akik szinte minden hajszínt kipróbáltak már, és most az örök klasszikusnál, a szőke színnél kötöttek ki. Ti meg eldönthetitek, jól választottak-e vagy sem!

Minden nőnél legalább egyszer eljön az a pillanat, hogy változtatni akar a frizuráján, akár színt, akár fazont. A festékszín kiválasztása a legnehezebb feladat, hiszen ez a döntés jó időre meghatározó lehet, nem lehetünk egyik nap feketék, másik nap meg már szőkék. A most következő színész- és énekesnők elég gyakran váltogatják hajszínüket, kisebb-nagyobb sikerekkel.

 

 

Ashley Tisdale

 

A fiatal színésznő hajszíne eredetileg barna, bár a közönség már szőke hajkoronával ismerhette meg a High School Musical című filmben. Ezután visszatért a természetes hajszínéhez, és mélybarnára fest ette haját, amivel kicsit kitört ebből a tinivígjátékos szerepkörből, komolyabb megjelenést kapott.

 
 

A nyár beköszöntével azonban ismét szőke tincsekkel kapták lencsevégre, ami nem is meglepő, hiszen mi is úgy gondoljuk, hogy Ashleynek bár a barna szín sem állt rosszul, a szőkének köszönhetően kisugárzása is erőteljesebb, jó választás volt ismét világosíttatni a haján.

 
 

Rihanna

 

A barbadosi származású énekesnő igazi átváltozóművész a hajszínek tekintetében. Amikor 2005-ben karrierje beindult, a nagyközönség hosszú, barna hajkoronával ismerhette meg. Ezután váltott a vagány csaj stílusra, haját feketére fest ette és rövid, fiús fazon csináltatott hozzá.

 
 

Majd itt még nem állt meg, és szőkére világosíttatta fekete tincseit. Valljuk meg, ez már azért kicsit durva, szerintem a fekete, rövid haj igazán szexis megjelenést biztosított az énekesnőnek. Bár ő most sem elégedett teljesen a hajszínével, hiszen a napokban piros hajjal jelent meg, hogy még jobban erősítse lázadó és vadóc stílusát.

 Lindsay Lohan

 

 
 

A botrányairól inkább, mint színészi alakításairól ismert fiatal sztárt természetes, vörös hajszínnel ismerhette meg a közönség még a kilencvenes években. Ám ahogy telt-múlt az idő, a színésznő már minden színt kipróbált.

 
 

Volt már fekete, barna és most az extravilágos szőke színben pompázik a hajkoronája. Tudom, hogy mindenki szeretné egyszer kipróbálni ezt a világos árnyalatot, de én úgy gondolom, hogy Lindsaynek a vörös szín volt az, ami igazán jól állt.

 

 

A fent említett példákból kiderült, hogy nem mindenkinek áll jól a szőke hajszín. Persze mindenki maga dönti el, hogy milyen árnyalat tetszik neki a legjobban, azért nem árt odafigyelni arra, mi illik legjobban a bőrünkhöz és a személyiségünkhöz. Ti mit gondoltok, jól döntöttek a sztárok a szőke szín kiválasztásakor?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr972189571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása