RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Öt dolog, amit a nők imádnak a férfiakon

2010.07.31. 17:27 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már ismerjük azokat a ruhadarabokat, melyek minden férfit lázba hoznak, ha megpillantják egy nőn. Ideje azonban azokat a trükköket is megtárgyalni, amik minket, a szebbik nem képviselőit késztetnek heves szempilla rebegtetésre egy macsó egyed láttán. Egyszóval, Uraim, most Önökön a sor!

A nők többsége mindig is a férfias hímeket  kedvelte, akik lazán elegánsak vagy sportosak. Az magamutogató srácok, kik inkább csak a tükörképükbe szerelmesek és többet foglalkoznak a külsejükkel, mint egy igazi nővel, most lecsúsznak a toplistáról. Persze az elhanyagolt másik véglet sem női kedvenc, éppen ezért, íme néhány tipp, hogy minden férfi megtalálja a csábításhoz vezető középutat!

 

 

Úri muri mellény módra: Nem véletlen, hogy a templomban az ara lelkesen mondja ki az igent, általában  ez a szexi ruhadarab a vőlegények kiváltsága. De persze nem kell rögtön beköttetni a fejünket, a modern hölgyek már a hanyag elegancia képviselőjének tekintik ezt a divatkelléket. Amire azonban figyelni kell: a mellény színe mindenképpen harmonizáljon a zakóval és a nadrággal!

 

 

Formásan egy farmerben: Legyen szó átlagos napról vagy laza buliról, egy vadító farmer, mely ha a pasihoz illő fazon, biztosan feldobja bármelyik hölgy napját! A khaki színű nadrág egy hozzá passzoló inggel vagy pólóval garantáltan hatásos lesz a nők szemében.

 
 

Zakó kombinációk: Öltözz ki!- mondja a "How i met youre mother" Barneyja. Nem is téved nagyot a sorozat szívtiprója, hiszen a zakó lehet elegáns vagy sportos és mindenképpen megdobogtat néhány női szívet. Nem csupán az ingekkel néz ki jól, de egy hozzá illő pólóval vagy farmerrel a hétköznapokban is kiválóan megállja a helyét.

 
 

Több zsebes, félhosszú, katonai beütéssel: A túl rövid sortok, mint tudjuk, sosem voltak nagy kedvencek, ugyanakkor a formás férfivádlik, még mindig a lista elején állnak. Így tehát a félhosszú vagy több zsebes nadrág, némi military hatással egybekötve még mindig nagyon sikeres. Legyen szó délutáni kerti partiról,  horgászásról vagy vitorlázásról, mindenhol ajánlott a stílusos viselet.

 
 

Bokszeralsó vs. hagyományos fazon: A hosszantartó harc végén a női szemekben a laza, bővebb bokszeralsó fölényes győzelmet aratott. Szívecskés, csíkos, fekete vagy pöttyös, egy ilyen szerkóban a pasit legtöbben rögtön az ágyukba vetnék.

 

Urak, a lecke fel van adva, a hölgyek most egy igazi, stílusos férfira vágynak, aki nem fél a sportos külső mögött elegáns is lenni.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr182189634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása