RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Matt Bellamy és Kate Hudson összeköltözik?

2010.07.31. 17:58 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Matt Bellamy már bevallotta, hogy valóban egy párt alkot Kate Hudsonnal, a hírek szerint pedig már az összeköltözést fontolgatják.

A Muse frontembere Londonban egy díjátadó során beszélt először nyíltan a színésznővel való kapcsolatáról.

 

"Nagyon jól mennek a dolgok, igazán boldog vagyok. Tök jól éreztük magunkat a Glastonbury Fesztiválon is. Kate fantasztikus nő."

 

Az énekes még a házassággal is viccelődött:

 

"Még kicsit korai lenne esküvőről beszélni. De kérdezzetek meg pár hónap múlva."

 

Tehát nem titok, hogy a két sztár fülig szerelmes egymásba. De vajon tényleg közös lakást keresnek? Egy közeli barátjuk szerint - és ugye tudjuk, hogy a "közeli barát" általában egy jó fantáziájú firkászt takar... - nagyon is igaz a dolog. Állítása szerint:

 

"Teljesen egymásba vannak habarodva. Kate-nek van Londonban egy lakása, de szeretne elköltözni, és Matt javasolta neki, hogy dobják össze a pénzüket, és vegyenek közösen egy apartmant, ahol elfér Matt stúdiója és egy játszószoba is Ryder-nek [Kate fia]."

 

Hmm... elhiszzük a dolgot vagy sem?

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr272189686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása