RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Két anyagias lány

2010.07.31. 17:44 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A pop királynője, Madonna, és lánya, a fiatal kora ellenére nagy fashionistának kikiáltott Lourdes közös ruhakollekció kiadásán dolgoznak. Hamarosan a boltokba kerül az anya-lánya ruhamárka, amely elérhető áron kínálja darabjait a Madonna, Lourdes vagy épp a divatfanatikusoknak.

Madonna már annyi mindenben kipróbálta magát, hogy nem tud igazán újat mutatni –gondolhattuk eddig. De be kell látnunk, hogy tévedtünk. Nem tudhatjuk, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, de tény, hogy a Material Girl névre keresztelt anya-lánya kollekció új színfoltot visz a popkirálynő eddigi karrierjébe –és biztosan nem tesz majd rosszat a családi kasszának sem.

 

A mi pénztárcánk sem panaszkodhat majd, hiszen a New York-i Macy’s áruháznak tervezett darabok meglepően olcsón kerülnek a boltokba (átszámolva 4-10 ezer forintos ruhákra lehet számítani).
 

 

A Material Girl kollekció augusztus 3-án kerül a Macy’s áruházba, Madonna és lánya azonban addig sem enged minket nyugodni. Lourdes szorgalmasan pötyögi a tweeteket és a blogbejegyzéseket, elejtve egy-egy momentumot a márka részleteiről.

 

 
 
 
 
 

Nemrég egy promóciós videó is felkerült a Material Girl hivatalos honlapjára, ahol néhány sokat sejtető képet kaphatunk a kollekciót reklámozó modellről (aki a Gossip Girlből ismert Taylor Momsenre hasonlít leginkább, de ez csak puszta találgatás).

 

 

Lourdes ugyanitt megtalálható divatblogján pedig naprakész információkat kaphatunk nemcsak a márkáról, de a popkirálynő lányának ízléséről is.

Megtudhatjuk, hogy a leányzó alig várja a 14.születésnapját, amikor befestheti a haját feketére, hogy szerinte a gladiátorszandálok már nem divatosak, és hogy imádja a ’80-as évek divatját. Ezek tudatában csak remélhetjük, hogy a Material Girl kollekció az eddigi karrierjében mindig a tökéletesre törekvő Madonnához méltó darabokkal rukkol majd elő.

 

Forrás: divat.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr562189667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása