RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ilyen lesz az őszi ékszerdivat

2010.07.31. 16:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Az orosz Vogue legfrissebb számában egy nagyszerű anyagot szentelt az őszi szezon ékszertrendjének bemutatására.

Gyöngy, strassz, vörös, fehér, fekete - címszavakban így lehetne összefoglalni a szezon fő divathullámait. Legnagyobb népszerűségnek az apró, fehér drágakövek és a gyöngyök örvendenek majd, ez utóbbiak jellemzően láncokkal, fémbetétekkel kombinálva, ami némi vadságot kölcsönöz az egyébként nemes anyagnak. A gyöngynyakláncok idén hosszúak, mint a tízes-húszas években, gyakran fekete gyöngyök is megjelennek díszítésképpen, és a gyöngyszemek nagyobbak a megszokottnál. A bátrabbak nyugodtan vállalják be a soksoros, markáns láncokat és karkötőket is, de ezekből feltétlenül egyfélét válasszanak, mert a különbözőség ez esetben inkább nevetséges, mint menő.

 

A fekete-fehér, fekete-ezüst, vörös-fehér, vörös-ezüst is kedvelt párosítás a szezonban - a többmedálos-többsoros, csavarmintás, virág alakban rendezett motívumokkal nem nyúlhatunk mellé.

 

 

 

 

Ha valaki marad a szokásos aranyszínnél (akár valódi, akár bizsu) szerezzen be 1-2 érdekes alakú medált: az állat- vagy virágformájú, viszonylag nagy díszek mennek most. Az órák nagy számlaposak, díszítettek, általában apró strasszokkal kirakottak, kifejezetten hangsúlyosak lesznek ebben a szezonban - óvakodjunk azonban attól, hogy strasszos órát és gyűrűt gyöngyös karkötővel-nyaklánccal párosítsunk. Jóból is megárt a sok.

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr442189527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása