RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Disney mesék ihlette sminkkollekció

2010.07.31. 16:38 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Mivel manapság nagy népszerűségnek örvendenek a mesefigurás ruhák és kiegészítők, így a nagy kozmetikai cégek sem maradhatnak le az épp aktuális trendekről. Ennek köszönhetően az egyik legnépszerűbb márka, a MAC összeállt a Disney stúdióval, hogy megalkossák mesés termékeiket. Most nézzük meg, milyen lett a végeredmény!

A Disney figurákkal készített kollekció a Venomous Villains nevet kapta, és várhatóan szeptemberben kerül majd az üzletek polcaira. Négyféle, limitált kiadású sminkterméket dobnak piacra, amelyek között mindenki megtalálhatja majd a neki megfelelőt.

 

 

A mesés kollekción meglepő módon nem Hófehérke vagy Csipkerózsika, de még nem is az édes kis őzike, Bambi fog szerepelni. Itt most inkább az intrikus, gonosz és nem éppen kifinomult húzásaikról ismert mesehősök kerülnek főszerepbe.

 

 

Az első negatív figura, aki megjelenik a különleges sminkcuccokon az Szörnyella De Frász lesz, akit a 101 kiskutya című meséből ismer a közönség.

 

 

Helyet kapott még a termékeken Hófehérke gonosz mostohaanyja az elmaradhatatlan mérgezett almájával. A hercegnő és a béka című meséből megismert Dr. Facilier, bár én személy szerint nem ismerem annyira ezt a történetet.

 

 

Aki pedig a Csipkerózsika mesét szerette kisgyerekkorában a legjobban, az a gonosz tündért, Demonát is megtalálhatja a kollekció darabjai között.

 

 

Mivel negatív karakterek lesznek láthatóak a termékeken, nem meglepő, hogy a sminkcuccok is sötét színekben - lila, kék, bordó és a fekete árnyalatai- fognak pompázni. A kollekció körülbelül negyven darabból áll majd, amelyek között a szájfények, rúzsok, pirosítók és szemhéjpúderek is megtalálhatók majd.

 

 

Aki pedig nem szereti a gonosz főhősöket, annak csak jövő tavaszig kell várnia, hiszen a MAC bejelentette, hogy folytatja ezt a mesés vonulatot, és legközelebb Wonder Women fog feltűnni kedvelt termékei reklámarcaként. Bevallom, én már nagyon várom a kollekciót. Nektek tetszenek ezek a különleges sminkek?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr202189528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása