RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ciki vagy trendi a cipőnadrág?

2010.04.03. 16:44 | Ricsajok | 1 komment

Azt hittük, 2008-as feltűnésével együtt ugyanazon évben el is tűnt a shoes pants őrület. Most azonban ismét felütötte fejét, a 23. Kids’ Choice Awardson. Will Smith lánya vállalta be a feltűnő darabot.

 

Most akkor cipő ez vagy nadrág? Szerintem egyik sem, bár sosem volt még rajtam olyan nadrág, ami egy tornacsukában végződik. A Converse természetesen nem hagyhatta ki ezt a dobást, és már pár évvel ezelőtt piacra dobta az első prototípusokat.

 
 

Meg kell hagyni, hogy a mindössze 10 éves Willow örökölte édesapja hozzáértését a divat és stílus terén, és már gyerekként tudja, hogy mit mivel párosítson, és hogyan. Valószínűleg azzal is tisztában van, hogy a rózsaszín nacit most még megengedheti magának, de pár év múlva már biztos nem. A gyerekszínészről idősebb korában szerintünk még sokat hallunk majd, ha divatról és öltözködésről van szó.

 
 

Visszatérve a sneaker pantsre: a mi véleményünk az, hogy Willow-n aranyos, de 12 felett nem ajánlott. Ha már dönteni kell, inkább ciki, mint trendi! Szerinted?

 

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr641892143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palmi 2010.04.04. 09:26:06

Elmegy vendégségbe, ahol csak az előszobáig mehet cipőben...
Ott mi'csinál? :D
süti beállítások módosítása