RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Danii Minogue a divatkövetők új példaképe?

2010.03.06. 18:44 | Ricsajok | 1 komment

Tegnap késő esti kikapcsolódásként egy zöldségről elnevezett csatornán Gordon Ramsay műsorát néztem. Gordon rendszerint párbajra kél egy-egy hírességgel, most Danii Minogue állt ki a cinikus szakács ellen. Danii csodásan festett, gondoltam megérne utána járni, hogy is áll a divattal a nálunk kevésbé játszott popdíva.

 

A 38 éves híresség azon sztárok csoportját gyarapítja, aki sok mindent vállal, hogy sztorizzanak róla az újságok. Pár hete terhességétől volt hangos a sajtó, állítólag egy hatrészes dokumentumfilm jogait is eladta már a témáról, valamint Amerikában a hamarosan nálunk is képernyőre kerülő X-Faktor című tehetségkutató zsűrijeként tevékenykedik az éneklés mellett.

 

 

 

A tényt, hogy 10 évet minimum letagadhatna, legjobban 31 éves rugby-sztár párja bizonyítja, aki másodállásban modellkedik is. Az, hogy Danii milyen hihetetlen jól tartja magát, Ramsaynek is feltűnt, és az énekesnő nem köntörfalazott, elárulta, hogy ő bizony megcsináltatta a melleit és botox injekciókkal tartja arcbőrét kordában. A műsor végén még Gordon is kapott egy ilyet. Azonban mi az őszinteséget mindennél többre értékeljük, így a beavatkozások nem csökkentik Danii értékét. Tudja, mi kell neki, mi áll jól neki, és meg is szerzi azt.

 
 

Danii a divatvilágban is megtalálta a helyét, amellett, hogy a Marc’s and Spencer legújabb arca lett, hamarosan a polcokra kerülnek első saját tervezésű ruhái. Cheryl Cole-al együtt szerepel az említett televíziós műsorban, így nem csoda, hogy a divatsajtó hétről hétre alig várja a rajtuk látható ruhakölteményeket, mindketten híresek jó érzékükről és divatimádatukról.

 
 

Igen, némi irigységgel a hangukban kénytelenek vagyunk elismerni, hogy Danii nemigen látható rossz formában. Valamilyen hihetetlen tehetséggel válogatja össze a rajta látható ruhákat, és egyetlen tervező irányába sem szeretné elkötelezni magát, hogy mindig azt hordhassa, amit szeretne. Önmegvalósításának csúcsát jelentik saját tervezésű ruhái. Alig várjuk, hogy azokat is bemutathassuk Nektek. Titeket is levett a lábatokról Kylie kishúga?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr131814352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása