RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

LED-es műszempilla a nagyobb tekintetért

2010.02.08. 19:35 | Ricsajok | 9 komment

A LED-es műszempilla megalkotója arra a kérdésre kereste a választ a Világon, vajon miért szeretnének a nők erősebb és nagyobb szemeket. Ez a kérdéskör pedig az ázsiai nők esetében volt igazán érdekes. A nők több alternatív módszerhez folyamodnak, hogy változtathassanak ezen, ilyen a smink, valamint a műszempilla használata.

A cél érdekében olykor annyira túlzásba esnek a hölgyek, hogy szinte plasztik hatást érnek el. Ezzel a műszempillával sem lesz gyengébb a látvány.

Az ázsiai nők vágya végre valóra válik ezzel a termékkel? Hiszen Ők mindig nagyobb szemre vágynak...Kétséges a fogadtatása, ugyanis nagyon „modern” műszempilláról van szó, és az tény, hogy elképzelhetetlen az egyszerű hétköznapokra. Az ötletet mégis érdemes megdicsérni, igyekeztek minél jobban úgy kialakítani a szerkezetet, hogy az elemek ne legyenek nagyon feltűnőek. Talán ez egy remek kiindulópont ahhoz, hogy idővel olyan darabok jelenjenek meg ahol egyáltalán nem lesznek látható kábelek és elemtartók a fülhöz illesztve.

A LED-es műszempilla különleges funkcióval rendelkezik, nem csupán egyhuzamban világít, hanem érzékeli a fej mozdulatait. Ha érzékelte ezt, egymás után többször hirtelen kialszik a LED, majd újra folyamatos világításba kezd.

Ha a fő célt talán nem is érték el vele, szerintem több országban lennének merész kipróbálói ennek a műszempillának. Különleges alkalmakkor, vagy szórakozóhelyeken bátran hordható lenne.

Forrás: divat.hu

Te bevállalnád, ha bulizni mész?

Én szerintem inkább kihagynám a nagyszerű lehetőséget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr261740201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambano 2010.02.08. 20:39:18

jönnek a cylonok...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.08. 20:54:58

Szerintem undorító. Tipikus ázsiai vacak tákolmány.

dr. HáziMacska 2010.02.08. 21:12:35

Nem is tudom, lehet olvasni a fenyenel? :P

Almaspite 2010.02.08. 21:32:14

Nem ezt a világító szemet hívják MACSKASZEM-nek?

:-)

Jablaka 2010.02.08. 21:33:15

ezennel is gratiulálok, és örülök, hogy nem ott élek

Tisza_Eszti 2010.02.20. 16:36:44

Szerintem ezzel a cuccal úgy néznek ki,mint a Szent János bogarak:) Elég gázul néznek ki.
süti beállítások módosítása